Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Recep Dedeyi Ziyaretinde Sevindirecek Haber

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu, yırtık ayakkabısıyla Türkiye'yi ağlatan Recep Gökçe'yi ziyaret etti. Belediye başkanı Gökçe'nin evini Evim Şahane programının yenileyeceğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden faciasında oğlu Tezcan Gökçe'yi kaybeden ve yırtık lastik ayakkabısıyla gündeme gelen Recep Gökçe ve yine madende hayatını kaybeden Mehmet Tokat'ın ailesini ziyaret etti.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Maden faciasında hayatını kaybeden ve bugün defnedilecek olan 5 işçinin cenaze törenine katılmak üzere Ermenek'e gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, namaz öncesi helikopterle Kazancı beldesinde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak madende hayatını kaybeden Tezcan Gökçe'nin babası Recep Gökçe ve annesi Ayşe Gökçe'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, başsağlığı diledi.

"EVİ YENİLECEK"

Recep dedeye hediye veren Kılıçdaroğlu, bir isteği olup olmadığını sordu. Ziyarette Kazancı Belediye Başkanı Uğuz Tekin de, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na, Recep dedenin evinin özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve evlerde yenileme çalışmaları yapan program tarafından yeniden düzenleneceğini söyledi.

TOKAT AİLESİNİ UNUTMADI

Kılıçdaroğlu daha sonra madende hayatını kaybeden işçilerden Mehmet Tokat'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Tokat'ın yakınları ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, ölen madencinin oğlu Hasan Tokat'la ilgilendi. Kılıçdaroğlu, her iki ziyarette de çeşitli hediyeler verdi.

ZİYARET ÖNCESİ HUMMALI ÇALIŞMA

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Recep dedenin evine gelmeden önce çamurlu olan evin önüne belediye ekipleri tarafından mucur döküldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Tokat Recep Gökçe Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (21)

eagle:

anadolu sigorta reklami gibi yine chp orda

18
22
yanıtYanıtla
Ömer turaMobil-ANDROID:

her zaman kemal beyi böyle samimi halktan birini görmek istiyoruz

30
8
yanıtYanıtla
MERT:

Allah senden razı olsun kemal kimse inanmasada ben senin samimiyetine iyi kalpliliğine icinde vatan ve millet sevgisine inanıyorum

27
11
yanıtYanıtla
metehanmobilWeb@haberler.com:

Kılıçdaroğlu kimsesizlerin kimsesidir

20
17
yanıtYanıtla
sağol Kılıçtaroğlu:

Saraylılar bunu anlamaz.

24
11
yanıtYanıtla
ALİ:

Niye evim şahane ekibi yeniliyor. Chp nin parası mı yok.

15
19
yanıtYanıtla
ali akpinarMobil-ANDROID:

Devletin.yardim etmesi icin mutlaka olmekmi lazim.bunlar yardim falan degil sov.daha once nerdeydiniz..

17
16
yanıtYanıtla
korkmaz:

samimiyetsiz herif boşteneke

7
15
yanıtYanıtla
Zeynep:

Aslında bu duruma gelmeden bu insanlara yardim edilmeli. . . Burada ki cahiller CHP değil AKP iktidarda ve Türkiye''nini vergileri, madenleri, her şey AKP nin elinde. . Peki AKP neden bu insanlara yardim etmiyor? Bak Tayyib''in dun-uru Çatalca da genel arazileri kapat mis. . . Bu nasil oluyor?Siz hala din iman diyen sözde musluman AKP nin arkasından gidin böyle ancak uzaktan zengin AKPlileri seyredersiniz. . .

14
5
yanıtYanıtla
Adımı yazdım işte:

Peki ya TVye çıkamayan zavallılar? Onların evlerini hayatlarını kim insancıl kılacak?

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title