Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan, Suriyeli gencin "Ülkemize dönmek istiyoruz" sözüne tek cümlelik yanıt

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kilis'te gerçekleştirdiği esnaf ziyaretine Suriyeli bir gençle arasında geçen diyalog damga vurdu. Suriyeli gencin "11 yıldır buradayız barış olursa geri dönmek istiyoruz" sözlerine CHP lideri, "Biz de barışı getireceğiz" yanıtını verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Kilis'te esnafı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, bu sabah önce Kilis Sanayi ve Ticaret Odası'nda iş insanlarıyla buluştu, sonra CHP'ye yeni katılanlara rozetlerini taktı. Kılıçdaroğlu, Kilis merkezdeki Murtaza Caddesi esnafını ziyaret etti, dertlerini dinledi.

"BARIŞ OLURSA GERİ DÖNMEK İSTİYORUZ"

Kılıçdaroğlu, Kilis'te Suriyeli bir genç ile de sohbet etti. Gencin, "Ablam Suriye'de. 10 yıldır ablamı görmüyorum. Burada berberim. Barış istiyoruz, geri dönmek istiyoruz. 11 yıldır buradayız barış olursa geri dönmek istiyoruz" sözleri üzerine Kılıçdaroğlu, "Biz de barışı getireceğiz" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu'nun Suriyelilerle ayaküstü görüşmesinde tercümanlığı CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun Dinlediği Kilisli Ensaf

ESNAFIN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Kılıçdaroğlu'nun dinlediği Kilisli esnaf şehrin ve kendilerinin durumunu anlatarak şunları söyledi: "İstanbul'da, Taksim'de bomba patladı hepimizin için yandı hepimiz çok üzüldük ama esnaf olarak bize burada her gün bomba patlıyor. Bakın biz burada Türk esnafı olarak ayakta kalmaya çalışıyoruz. Gördüğünüz caddenin yüzde 70, 80'i şu anda Suriyeli oldu. Bir dükkan boşalıyor acaba yerine kim açacak? Ayakta zor kalıyoruz. Dükkan sahipleri 3-4 kat kira istemeye başladı. Biz bu işin altından nasıl kalkacağımızı bilemiyoruz. Biz her gün ölüyoruz sayın genel başkanım."

Kılıçdaroğlu ise esnafa, "Biliyorum sorun var, halledeceğiz. İnşallah 2 yıllık bir süre içinde biz gereğini yapacağız" karşılığını verdi.

KPSS'YE HAZIRLANAN GENÇ İÇİN KÖYE KİTAP GÖNDERECEK

KPSS'ye hazırlanan bir genç kadın Kılıçdaroğlu'ndan yardım talep ederek, "KPSS öğrencisiyim, bizim köyde internet yok, ders çalışmakta zorluk çekiyoruz. Bilgisayar falan yok. Bir kütüphane olursa bizim köye" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, "Muhtarla konuşun, telefonunu alsınlar, hangi kitapları istiyorsanız onları isteyin. Söyleyin, tamamını göndereceğim ben size" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Taksim Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500

Yorumlar (29)

Erdinç erbay:

kemal bey gönderecek inşallah

375
248
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

:D

yanıt12
yanıt14
Sabit Eğridoğru:

İçinde zerre kadar samimiyet olmayan bir diyalog.. Her iki taraf için de..

428
173
yanıtYanıtla
Serdar içli:

Biri doldurdu ülkeye kim gönderirse bunları oylar ona gidecek bu açık bugün anket yapsınlar bakalım hangi tc vatandası bunların ülkeye dolmalarından memnun yarın bir gün bunlar gönderilmek istendiğinde neler olacak seyredeceğiz o zaman

337
53
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Sizi burada zorla tutan yok nasıl ülkemize kaçak olarak girdiyseniz aynı yöntemle çıkın gidin!! Barış istiyorsan git ülkende erkek gibi savaş ve kazan!! Savaş çıkınca ülkesinden kaçmakla adam olunmuyor maalesef..

285
37
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

beşar esed yanlısı chp bu insanların beşar esed'in işkencelerinden kaçtığından haberi yokmuş gibi konuşuyor. beşer esed gibi teröristleri destekleyip suriyeli'leri ülkesine göndermeyi nasıl düşünebiliyor hangi kafayla hangi mantıkla acaba.

88
156
yanıtYanıtla
Anıl Aksengör:

madem çok mağdur durumdalar al birkaç tanesini evine besle o zaman ne konuşuyorsun burda madem çok insan canlısısın

yanıt12
yanıt6
Ahmet Eymirli:

ülkemizde şu an kayıtlı kayıtsız 5.milyon civarında olduğu söyleniyor suriyeli 10 yıl sonra 25 milyon olur .b8r guzel de tc vatandaşlığı alırlar kardeş kardeşe yaşarız bu seni hiç rahatsız etmez galiba.nerede zulümden kaçan varsa gelsin Turkiye ye biz bakarız demi sana gore

yanıt5
yanıt1
Emre Yumuk:

Nasıl getşrecekmişsin o barışı. Gitmek isteyen gider otobüs biletinide devlet karşılıyor zaten.

162
74
yanıtYanıtla
Uzaylı Zekiye:

Esadla goruserek,zoruna mi gitti?

yanıt68
yanıt58
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title