Haberler

Kılıçdaroğlu İşçilerle Simit Yedi

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Denizli'de bir fabrikadaki işçilerle kahvaltı yaptı. İşçi maaşlarına gönderme yapan Kılıçdaroğlu, "Sofranın daha zengin olmasını isterdik" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi'ndeki, iş adamı Faruk Boyacı'nın sahibi olduğu Nakosan Tekstil'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, tekstil fabrikasının konfeksiyon, kesim ve paketleme bölümlerini gezerek işçilerle tek tek tokalaştı.

İŞÇİLERLE SİMİT YEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra işçilerle birlikte, zeytin, peynir, simit ve çaydan oluşan kahvaltı yaptı.

DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞLARINA GÖNDERME

Kahvaltı sofrasında gazetecilere açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, düşük işçi maaşlarına gönderme yaparak, "Kahvaltı yapıyoruz, arkadaşlar. Son derece memnunuz, simitimiz var ama kahvaltının daha zengin olması isterdik, ne yapalım bununla idare edeceğiz." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Nazif Zorlu Denizli Önemsiz Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti?
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (12)

HATİCE:

MALLL KEMALLLL

6
3
yanıtYanıtla
ahmet:

Önünde 5 simit duruyor herkes bir simit yerken sen 5 simit yiyorsun sonrada idare edecez diyorsun

6
2
yanıtYanıtla
ahmet:

o simitleri sana göndersin gözün kalmış belli ne kadar boş laf peşinde koşuyonuz .

yanıt1
yanıt3
emekçiMobil-ANDROID:

Chp kapalı bayanları sevmez diyen arkadaş, benim memleketinde 5 vakit namazını kılan insanların çoğu Chp delegesidir.Öyle bol keseden atmayalım.Biz helal kazancın yanındayız.

5
2
yanıtYanıtla
ahmet:

boş laf yapan ne kadar çok kişi var ben mhpliyim ama dikkat ettim adam illeri gezince birileri rahatsız oluyor korktunuzmu noldu aynı perfonmansı sayın bahçelidende bekleriz dilerizki halkın içinden kopmayın.

2
1
yanıtYanıtla
sukurler olsun:

Basbakan oldugu zaman telafi eder kaviyar yer simdilik yalakalik sonra koltugu kadar ulasmak için pali acoluk yapmaya devam kemaaaal malsin vallah

1
1
yanıtYanıtla
ASL:

HEP YALAN DOLAN , HEP GÖZ BOYAMA , TOPUNUZ AYNISINIZ! iŞÇİ SEÇİM YAKLAŞINCA MI AKLINIZA GELİYOR? ALDIKLARI ASGARİ ÜCRETLE İNSANLAR ÖMÜR TÜKETİYOR. SOSYAL HAYAT SIFIR. HEP GEÇİM DERDİ. İNSANLAR HELALİNDEN EVE EKMEK PARASI GÖTÜRMEK İÇİN KENDİ HAYATLARINDAN , EVLATLARININ HAYATINDAN , ANNE BABANIN HAYATINDAN ÇALIYORLAR. YAZIKLAR OLSUN BU DÜZENE!

2
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

KILIÇTAROĞLU ONU BULAMAYANLARDA VAR HELE BİR ŞÜKÜR ET

0
1
yanıtYanıtla
polat:

şarlatan

0
1
yanıtYanıtla
yzzMobil-ANDROID:

dalga mi geciyorsunuz bu ulkede herkes simit alabiliyor mu? Allah razi olsun Reysicumhur geldide bu ulkede birseyler degisti. İnsanlarin yuzu gulmeye gonulleri hoş olmaya başladi. şimdi sayin kilictaroglu simitle reklam yapiyor.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title