Haberler

KİK Başkanı Hamdi Güleç, 2023'e damga vuran olayların fotoğraflarını oyladı

Güncelleme:

Kamu İhale Kurumu (KİK) Başkanı Hamdi Güleç, Anadolu Ajansı'nın (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Güleç, haber, çevre ve yaşam, spor, Gazze: Kanıt ve Deprem: Umut kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek oyladı.

Kamu İhale Kurumu (KİK) Başkanı Hamdi Güleç, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Güleç, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "çevre ve yaşam", "spor", " Gazze : Kanıt" ve " Deprem : Umut" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden sonra yapılan çalışmalarla sıkıntıların aşılabildiğini anlatan Güleç, "Deprem: Umut" kategorisinde Sergen Sezgin'in "116 saat sonra kurtarılan can" adlı fotoğrafını seçti.

"Gazze: Kanıt" kategorisindeki fotoğrafları inceleyen Güleç, "katliam ve zulmün unutulmaması için bir babanın yaşadığı acı ve çocuğun yaşadığı hazin sonun acı bir fotoğrafı" olarak nitelendirdiği Mustafa Hassona'nın "Veda" isimli fotoğrafına oy verdi.

Güleç'in "haber" kategorisindeki tercihi ise Mahmut Serdar Alakuş'un "Gökyüzü akrobasisi" adlı fotoğrafı oldu.

"Çevre-yaşam" kategorisindeki fotoğraflar arasından ise Alper Tüydeş'in "Kimler gelmiş?" adlı karesine oy veren Güleç, insanın saf ve samimi sevincini göstermesi nedeniyle söz konusu kareyi seçtiğini belirtti.

Güleç, "spor" kategorisinde, Özgün Tiran'ın "Pehlivan adayları" adlı fotoğrafını seçti. Güleç, adayların sempatik gözüktüklerini ifade ederek, onlar için "geleceğin pehlivanları olmaları" dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Kamu İhale Kurumu Anadolu Ajansı Deprem Gazze Spor Politika Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title