Haberler

Akşener, Rize ziyaretinde kendisine yöneltilen soruya sert tepki gösterdi: Sizi Allah'a havale ediyorum

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Akşener'in yanına yaklaşan bir kişi, "PKK ile iş birliği yapan CHP ile neden birliktesiniz, açıklama yapar mısınız?" dedi. Akşener ise, "Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah'a havale ediyorum" diyerek sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, köylülere destek olmak için saat 11.00 sıralarında uçakla Trabzon Havalimanı'na geldi.

TEPKİYLE KARŞILAŞTI

Burada halk oyunları ekibinin horon gösterileri ile karşılanan Akşener, ardından kara yolu ile Rize'ye hareket etti. İl sınırında partililer tarafından karşılanan Akşener, İkizdere ilçesine geçti. Esnaf ziyaretinde bulunan Akşener'e bir grup, tepki gösterdi.

"AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ?"

Akşener'in yanına yaklaşan bir kişi, "PKK ile iş birliği yapan CHP ile neden birliktesiniz? Açıklama yapar mısınız?" dedi.

"İFTİRA ATIYORSUNUZ"

Akşener ise, "Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah'a havale ediyorum. Meral Akşener'e diyorsunuz. Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttun? Hadi oradan" diyerek tepki gösterdi.

Akşener, Rize ziyaretinde kendisine yöneltilen soruya sert tepki gösterdi: Sizi Allah'a havale ediyorum

POLİS ARAYA GİRDİ

Polisin araya girmesiyle gerginlik sonlanırken, Akşener, tepkiler üzerine esnaf ziyaretini iptal ederek ilçeden ayrıldı. Akşener, taş ocağına karşı çıkan Cevizlik ve Gürdere köyü halkı ile görüşmek üzere alana gitti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meral Akşener İkizdere Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

500

Yorumlar (16)

Selin Akpınar :

Akşener sonuna kadar haklı. Aynı kişilerin çözüm sürecine de laf etmesini bekliyoruz

208
125
yanıtYanıtla
ahmet say:

muhalefettede köklü değişim lazım bu muhalefetle bir yere varılmaz

160
97
yanıtYanıtla
Kadir Helvacı:

sıkıntı muhalefette değil vatandaşta bu ülkede

yanıt90
yanıt69
AvAhmet :

Hiçbir muhalefet gezisinde olmayan a haber mikrofonu soru sorulurken en yakında... Pek manidar, güzel cevabı yakından duymaları da cevap kadar güzel olmuş.

124
55
yanıtYanıtla
Theo:

Ben size bir şey diyeyimmi arkadaşlar,size soruyorum bu muhalefete oy verip Türkiyeyi teslim edermisiniz,ben AKP li falan değilim,gerçeği gören biriyim,sayın Erdoğan hakkında iyi düşünmiyebilirsiniz fakat şu an Erdoğandan başka lider göremiyorum,evet hepimiz zor günler geçiriyoruz pandemi yalnız bizi vurmadı tüm Dünyayı vurdu Avrupa Amerika oraya bakmayın,çünki oranın halkı kazandığının yüde 45 vergi veriyor onun için kötü günlerde devlet yardım yapıyor bizdekiler vergi kaçırıyor

67
97
yanıtYanıtla
AvAhmet :

hala hatayı vatandaşta arıyorsun ya ne diyeyim. Vergi kaçıran vatandaş mı yoksa vergilerimizin nereye gittiği mi şaibeli ?

yanıt50
yanıt30
Güçtekin Aspas:

Ben vergimi her türlü veriyorum . Sıradan bir vatandaş olarak kanunlar ne emrettiyse hepsini yaptım . Benim suçum ne ! Cumhurbaşkanımızı seviyoruz lakin başkanlık sistemi iyi olmadı herşeyi tek başına yüklenemezsiniz . Yanındakilerin nelere karıştığını biliyoruz , Değişimin iyi geleceğini düşünüyorum .

yanıt10
yanıt25
ahmet say:

neye göre lider ney düzelti ekonomimi düzgün demokrasimi var hukuk politikasımı var özgürlükmü var amerika avrupada kaçtane türk çalışıyor türkiyede kaçtane avrupalı amerikalı çalışıyor bir yılda asgari ücretli araba alabiliyorken türkiyede 10 yıl çalışsa alamıyor yardım konusuna geldiğinde dünyada sonlardayız adamlar 18 yaşına kadar çocuğuna aylık para bağlıyor covid zamanında senin dağıttığın paranın 20 katını dağıttılar halka ne oldu türkiyenin parasının değeri kalmadı halen konuşuyon

yanıt11
yanıt8
levent :

Milletin aklıyla dalga geçmeyin artık yok yüzde 45 vergi alıyorlarmış Türkiye'de normal zamanlar da kdv, stopaj, geçici ve yıllık vergi adında sürekli vergi alınıyor. Bu orana vurunca bizde sürekli yüzde 45'leri buluyor. Utanmasan milletin kazandığı tüm parayı devlete ver diyeceksin.

yanıt5
yanıt3
Gamer Amca Tv:

chp - hdp - ip aynı fikir icin cabalamıyor mu neden inkar etmeye calısıyorsun gercekleri iftira deyip kurtulamazsınız ... halk sizin ne oldugunuzu iyi biliyor...

46
70
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title