Haberler

Kemalpaşa Belediyesi, halk sağlığını korumak adına aldığı tedbirleri sıkılaştırdı

Güncelleme:

Kemalpaşa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkın sağlığını korumak adına rutin denetimlerini artırdı.

İlçe genelindeki pastane, fırın ve unlu mamul satışı yapan işletmelerde gramaj, fiyat ve imalathanelerin hijyen standartları açısından denetimlerde bulundu.

HİJYEN KONTROLLERİ YAPILDI

İnsan odaklı yönetim anlayışını sürdüren Kemalpaşa Başkan Rıdvan Karakayalı'nın da katıldığı denetimlerde, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü Ekiplerinin ortak çalışmaları ile işletmeler, fiyat tarifesi, gramaj, sağlık kuralları ve maske konusunda tüm detaylarıyla incelendi. Ekipler işletme sahiplerinin ruhsatlarını denetlerken çalışanlara maske, mesafe, eldiven, bone temizlik konusunda kontrollerini gerçekleştirerek eksikliklerin olduğu işletmelere uyarılarda bulundu.

"DENETİMLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Denetimlerin sıklıkla süreceğini belirten Başkan Rıdvan Karakayalı, "Özellikle içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde halk sağlığını korumak ve vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçedeki işletmelerimizi aralıksız bir şekilde kontrol ediyoruz. İnsan odaklı çalışmalarımızdan biri olarak gördüğümüz denetimlerimiz eksiksiz sürecek. Kurallara eksiksiz uyan işletme sahibi vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rıdvan Karakayalı Zabıta Müdürlüğü Kemalpaşa Hisarcık Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title