Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kuştepe'de Ziyaret

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM Mustafa ÖZDABAK- Özgür EREN İSTANBUL DHACumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli Kuştepe Mahallesi'nde hasta ziyaretinde bulundu.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM Mustafa ÖZDABAK- Özgür EREN İSTANBUL DHA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli Kuştepe Mahallesi'nde hasta ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu roman vatandaşların çoğunlukta olduğu Şişli Kuştepe Mahallesi'nde hasta ziyaretinde bulundu. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile beraber Kuştepe'ye gelen Kılıçdaroğlu, felçli hasta Cavit Şenyurt'u evinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası mahallelinin sevgi gösterisi ile karşılanan Kılıçdaroğlu, çevredekilerin sorunlarını dinledi. Bir sorunu olduğunu ve sadece Kılıçdaroğlu ile konuşmak istediğini belirten Zeliha Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun aracına binerek derdini anlattı.

Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası mahalleden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Hayri İnönü Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title