Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu Dayanışma Yemeğine Katıldı

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilen İnönü Mahallesi sakinlerini ziyareti sonrasında Gebze Eskihisar'da Old Castle Otel'te partililer tarafından organize edilen 'Dayanışma Gecesiöne katıldı.

Chp Genel Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm alanı ilan edilen İnönü Mahallesi sakinlerini ziyareti sonrasında Gebze Eskihisar'da Old Castle Otel'te partililer tarafından organize edilen 'Dayanışma Gecesiöne katıldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu CHP'ye katılan üyelere rozet taktı. Burada yaptığı konuşmada bir aile toplantısı yaptıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, Bu toplantıların temel felsefesi şu olmalı. Nerede ne eksiğimiz oldu da biz beklediğimiz başarıyı elde edemedik. Eğer böyle bakıp değerlendirirsek bizi mutlu eden sonuçlara ulaşabiliriz. Geçmiş yıllardaki kavgayı bırakmak istiyoruz. Kimseyi düşman olarak görmeyeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Herkes CHP çatısı altında yerini almalı. Bir ortak hedefimiz olmalı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra karayolu ile İstanbul'a döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Castle Gebze Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title