Haberler

Kelkit'te Kültür Evi Açıldı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Karaçayır Mahallesi'ndeki açılışa, Gümüşhane Valisi Okay Memiş, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Karaçayır Mahallesi Muhtarı Bilal Gündüz, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Memiş, tesisi çok beğendiğini belirterek, "Köy konakları bizim kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası. Son derece modern ve şık bir bina. Köylüyle el ele verilince çok güzel eserler meydana geliyor." dedi.

Kelkit'e önem verdiklerini ifade eden Vali Memiş, "Kelkit'imizin her türlü sorunuyla ilgileniyoruz. İlimize yapılan 26 göletin 11'i Kelkit'te. Hepsi devasa projeler. İki yıl sonunda Kelkit havzasının tamamı sulanabilir hale gelecek. Organik tarımda Kelkit marka şehir olacak. Gümüşhane-Kelkit-Erzincan kara yolu Pekün tüneliyle birlikte önümüzdeki günlerde ihale edilecek. İki yılda bitecek. Yaklaşık 250 milyon liralık yatırımın ardından Gümüşhane-Kelkit arası 20 dakikaya düşecek." diye konuştu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül ise böyle bir kültür evinin var olmasının milletin birlik ve beraberliğinin ispatı olduğunu söyledi.

El ele gönül gönüle omuz omuza verince her işin başarıldığını kaydeden Akgül, şöyle devam etti:

"Güzel işler yapılıyor. Önemli olan yapmak ama kullanımı daha da önemli. Gençlerimizin eğitimi, kültürü, okuma alışkanlığı noktasında katkı sağlayan, mahalle sakinlerinin dayanışma ve kaynaşmasına vesile olmasını diliyoruz. Kelkit kendine özgü dayanışmasıyla 15 Temmuz hain darbe girişiminde destansı mücadelesiyle öne çıktı. 15 Temmuz, darbe girişimi aracılığıyla bir ülkeyi işgal hareketiydi. Hiçbir darbe bu kadar haince, kalleşçe olmadı. Amaçları iç savaş çıkarmaktı. Halen FETÖ'ye sahip çıkan ülkeler Türkiye'yi ve bu milleti aptal mı sanıyor? 15 Temmuz'da bu milletin mevzu vatan olduğunda neler yapabileceğini anlamışlardır. Bu ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan oldukça sırtının yerine gelmeyeceğini anlamışlardır. Yeni şeyler deneyecekler, henüz vazgeçmediler. Bizler bir oldukça onlar yenilmeye mahkumdur."

Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz ise 400 metrekarelik alana sahip tesisin yaklaşık 400 bin liraya mal olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz da Kültür Evi'nin belediyeden sağlanan 180 bin liralık maddi destekle tamamlandığını söyledi.

Edilen duaların ardından protokol üyeleri tesisin açılış kurdelesini keserek, Kültür Evi'ni gezdi.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Akgül Okay Memiş AK Parti Kelkit Politika Güncel Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Bosna Hersek maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Mbappe hangi takımda, Real Madrid'de mi? Lewandowski Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Robert Lewandowski ile görüştü mü, transfer edecek mi? Lukaku Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Lukaku'yu transfer edecek mi? Mourinho açıkladı
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title