Haberler

Kelepçeli Halde Askerin Elinden Kaçtı, Sahte Pasaportla Yurt Dışına Çıkarken Yakalandı

Adana'da kesinleşmiş 10 yıl hapis cezasını çekerken, cezaevinden kan örneği alınması içing ötürüldüğü hastanede jandarmaların arasından kaçan 47 yaşındaki Fatih Turan, yakalandı.

Adana'da kesinleşmiş 10 yıl hapis cezasını çekerken, cezaevinden kan örneği alınması içing ötürüldüğü hastanede jandarmaların arasından kaçan 47 yaşındaki Fatih Turan, yakalandı. Sahte pasaport ve kimlikle yurt dışına çıkmaya çalışırken Kilis'te yakalanan Turan, Adana'ya getirilerek cezaevine teslim edildi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Barbaros Mahallesi'nde oturan ve uyuşturucu ticareti yapmak, işyeri kurşunlamak, adam yaralamak ve yaralamaya azmettirmek suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Fatih Turan, Ağustos ayında, polisin düzenlediği operasyonla Karataş İlçesi'nde yakalanmıştı. Hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan Fatih Turan, sağlık kontrolü ve kan örnekleri aldırmak için jandarma ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Turan, askerlerin dalgınlığından yararlanarak kaçtı. Fatih Turan'ın elleri kelepçeli olarak kaçtığı bilgisini alan polis, yakalamak için çalışma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çalışması sonucu, Fatih Turan'ın yurt dışına kaçmak için hazırlık yaptığı belirlenince, sahte kimlik ve pasaport ile Kilis'te yurt dışına çıkmak isterken ekiplerce yakalandı. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Turan Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title