Haberler

Kazada yaralanan sürücü, bir gün sonra hastanede öldü

Güncelleme:

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Hüseyin Akkurt (25), bir gün sonra tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Hüseyin Akkurt (25), bir gün sonra tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza önceki gece, Manavgat Şelalesi yakınlarında meydana geldi. Oymapınar'dan Manavgat'a gelen Hüseyin Akkurt'un kullandığı 07 GDY 24 plakalı motosikletle karşı yönden gelen Gözde Şavk yönetimindeki 07 LM 313 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, motosikletiyle birlikte yola savrulan ve başında kaskı olmayan Hüseyin Akkurt, ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hüseyin Akkurt, sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda çok sayıda kemiğin kırıldığı, ayrıca iç kanama ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Hüseyin Akkurt ameliyat edildi. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Hüseyin Akkurt, dün öğle saatlerinde yaşamını yitirdi.

Hüseyin Akkurt'un cenazesi morga kaldırıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oymapınar Manavgat Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title