Haberler

Polis Memuru Şimşek, Eşi ve Oğlu Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Güncelleme:

Kars'ta meydana gelen kazada eşi ve bir çocuğu ile birlikte yaşamını yitiren polis memuru Mesut Şimşek için tören düzenlendi.

Kars'ta ters yöne giren minibüsün çarptığı otomobilde ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede eşi ve bir çocuğu ile birlikte yaşamını yitiren polis memuru Mesut Şimşek için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Cenazeler Ankara'ya götürülürken törene katılan Vali Günay Özdemir, "Bakın bir aile yok oldu. Lütfen herkes trafik kurallarına uysun. Kimse ölmesin ve kimse üzülmesin" dedi.

Kaza, dün akşam saatlerinde, havalimanı yolu üzerindeki Gaffar Okkan Bulvarı'nda meydana geldi. Havalimanından kent merkezine giden, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 75 AK 816 plakalı minibüs, karşı şeride geçti ve polis memuru Mesut Şimşek'in kullandığı 36 EE 003 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memurunun kullandığı otomobil de anayola çıkmak üzere olan Hakan Demir'a ait 36 FN 890 plakalı otomobile çarptı. Kazada, ağır yaralanan Emniyet Müdürlüğü İş Güvenliği Biriminde görevli 9 yıllık polis memuru Mesut Şimşek (36), eşi TSE'de memur Miyese Nehir Şimşek (35) ve oğulları Eğmen Berat Şimşek (5), kaldırıldıkları Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara karşın yaşamlarını yitirdi. Kazada anne, baba ve kardeşini kaybeden Egemen Şimşek'in (3) ise kırılan kolu alçıya alındı. Kars'ta 3 yıldan beri görev yapan Mesut ve Miyese Nehir Şimşek çiftinin, çocukları ile birlikte iftar için evlerine giderken kaza yaptıkları öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü önünde bu sabah düzenlenen törene, Vali Günay Özdemir, Vali Yardımcısı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, polis memuru Şimşek'in babası Veysel Şimşek, annesi Zümrüye Şimşek, eşinin teyzeleri Mahide Ekelik, Şengül Karagöz ve meslektaşları katıldı. Yakınları ve Emniyet personeli, cenaze töreni boyunca göz yaşlarını tutamadı.

İl Müftüsü Mehmet Genç, polis Mesut Şimşek ve ailesi için dua ettikten sonra helallik istedi. Gözyaşlarının sel olduğu törenden sonra sonra cenazeler memleketleri Ankara'ya gönderilmek üzere havalimanına götürüldü. Şehit polis ve ailesinin cenazesi, bugün ikindi vakti Ankara'da Karşıyaka Camisi'nde kılınan namazın arından toprağa verilecek. Çok üzücü bir kazanın ardından bir ailenin yok olduğuna dikkati çeken Vali Günay Özdemir, törenden sonra yaptığı açıklamada, "Yaşanan elim kazada bir polis memurumuz şehit oldu, eşi ve çocuğu da yaşamlarını yitirdi. Allah mekanlarını cennet eylesin. Ailesine, yakınlarına ve polis teşkilatımıza ve tüm Kars halkına başsağlığı diliyorum. Kars halkından rica ediyorum. Trafik kurallarına uysunlar. Bakın insanların hayatları çok önemli. Hepimizin hayatı çok önemlidir. Bu nedenle bütün sürücülerimizden, trafiğe çıkan herkese çağrıda bulunuyorum. Lütfen trafik kurallarına uysunlar. Bakın bir aile yok oldu. Onun için her kes görevini layıkıyla yapsın istiyorum. Artık bundan sonra trafik kazalarında kimse ölmesin ve kimse üzülmesin" diye konuştu. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Şimşek Hakan Demir Kars Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı!
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

title