Haberler

Kaza Kurşununa Kurban Gittiği Aylar Sonra Ortaya Çıktı

Kağıthane'de 7 ay önce iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın faili olduğu iddia edilen 1 kişi, polis tarafından yakalandı.

Kağıthane'de 7 ay önce iki kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın faili olduğu iddia edilen 1 kişi, polis tarafından yakalandı. Zanlının ifadesi olayda yaşamını yitiren Temel Cihan'ın o sırada yolda yürürken yanlışlıkla vurulduğunu ortaya çıkardı.

Haber-Kamera/Mehmet AKTARAN-İSTANBUL DHA

2004 yılında ağabeyini öldüren Uğur Kandemir(38)'i cezaevinden çıktıktan sonra takip edip öldürdüğü iddia edilen Mehmet Ali Demir(26), gözaltına alındı. Olayda hayatını kaybeden Temel Cihan'ın (60) ise kazayla vurularak öldüğü tespit edildi. Suçlamaları kabul etmeyen Mehmet Ali Demir, tutuklandı. Kağıthane Gürsel mahallesinde 12 Mayıs 2012 tarihinde meydana gelen olayda sokakta yaşanan kavganın ardından Uğur Kandemir ve Temel Cihan vurularak öldürülmüştü. Polis, olayla ilgili başlattığı soruşturmada Uğur Kandemir'in cinayet suçundan yattığı cezaevinden kısa bir süre önce çıktığını tespit etti. AYLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri Uğur Kandemir'in, olay gecesi 2004 yılında öldürdüğü Cemal Demir'in kardeşi Mehmet Ali Demir ve arkadaşları ile tartıştığını tespit etti. Cinayet olayından sonra ortadan kaybolduğu anlaşılan Mehmet Ali Demir, her yerde aranmaya başlandı. Olaydan 7 ay sonra polise gelen bir ihbarı değerlendiren cinayet büro amirliği ekipleri, Mehmet Ali Demir ile ona yardım ettikleri ileri sürülen 3 arkadaşını gözaltına aldı. Mehmet Ali Demir'in poliste verdiği ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Kavga sırasında hayatını kaybeden Temel Cihan'ın ise o sırada yolda yürürken yanlışlıkla vurulduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Mehmet Ali Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ona yardım ettikleri ileri sürülen 3 arkadaşı ise serbest bırakıldı.

?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Demir Kağıthane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title