Haberler

Kayseri Park'tan 8. Yılında 8 Hediye

Güncelleme:

Kayseri Park'tan 8. Yılında 8 Hediye kampanyası ile, Kayseri Park'tan alışveriş yapanlar 8 muhteşem hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor.


Kayseri Park 8. yılına özel düzenlediği kampanya ile yine kazandırmaya devam ediyor.

Kampanyaya 11 Kasım'a kadar Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek. Çekiliş sonucunda bir kişi Suat Altın İnşaat'tan lüks bir dairenin, bir kişi Toyota Plaza Aksoy'dan Toyota Auris otomobilin, 6 kişi de Ramira Mobilya'dan çok şık bir oturma grubunun sahibi olacak
Alışverişi keyfe dönüştüren zengin marka karması, sürpriz kampanyaları, çocuklar ve yetişkinler için düzenlediği birbirinden renkli etkinlikleri ve ünlü isimleri hayranlarıyla bir araya getiren imza günleriyle Kayserililerin hayatını değiştiren Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8. yaşını muhteşem bir kampanya ile kutlamaya hazırlanıyor. Açıldığı günden itibaren düzenlediği kampanyalar ile onlarca ziyaretçisine evler, arabalar, hediye çekleri, tatil paketleri, teknolojik ürünler ve yüzlerce hediye kazandıran Kayseri Park, 8. yaşını kutladığı şu günlerde yeni kampanyası ile de ses getirecek.

21 Haziran Cumartesi günü başlayan ve "Kayseri Park'tan 8. yılında 8 hediye" adını taşıyan kampanyaya katılmak için 11 Kasım'a kadar Kayseri Park'ta yer alan mağaza ve standlardan, aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak; sonrasında ise alışveriş fiş yada faturaları danışma noktasında Renk Kart'a işletmek yeterli oluyor.

Renk Kart kazandırıyor

Kampanyaya katılanlar arasında 15 Kasım Cumartesi günü yapılacak çekilişle, bir şanslı ziyaretçi Suat Altın İnşaat güvencesiyle lüks bir dairenin, bir kişi Toyota Plaza Aksoy'dan muhteşem bir Toyota Auris Otomobil'in ve altı kişi de Ramira Mobilya'dan çok şık bir oturma grubunun sahibi olacak.

Düzenledikleri kampanya ile ziyaretçilerine harcarken kazandırmayı planladıklarını söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Aydın, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yaş günü kampanyalarının büyük ilgi görmesini beklediklerini açıkladı. Aydın, 8 yıldır Kayseri'de hayata renk katan bir alışveriş merkezi olarak keyifli ve kazançlı alışverişe ev sahipliği yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Taner Aydın Kayseri Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title