Haberler

Kayseri Erciyesspor Yeni Transferlerini Tanıttı

Kayseri Erciyesspor ara transferde kadrosuna kattığı Cenk Ahmet, Mehmet Akgün, Hüseyin Kala, Josef Çınar ve Yakup Ramazan Zorlu'yu basına tanıttı.

Kayseri Erciyesspor ara transferde kadrosuna kattığı Cenk Ahmet, Mehmet Akgün, Hüseyin Kala, Josef Çınar ve Yakup Ramazan Zorlu'yu basına tanıttı. Mavi siyahlıların yabancı transferi Ola Kamara'nın da kulübüyle pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atacağı açıklandı .

Kayseri Erciyesspor, ara transferde kadrosuna kattığı Beşiktaş'tan 27 yaşındaki sağbek Mehmet Akgün, Çaykur Rizespor'dan 26 yaşındaki sağ kanat Cenk Ahmet, Kasımpaşa'dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Kala, Giresunspor'dan 22 yaşındaki forvet Yakup Ramazan Zorlu ve Almanya 3'üncü liginden Chemnitzer FC'den 30 yaşındaki forvet Joseph Çınar'ı imza töreni düzenledi. Basın önündü bir kez daha imza atan futbolcular, amaçlarını Kayseri Erciyesspor'u Süper ligde tutmak olduğunu söyledi. Beşiktaş'tan alınan Mehmet Akgün, "Kayseri Erciyespor'a geldiğim için çok mutluyum. Kendi kariyerimde de Kayseri Erciyesspor'la yeni bir sayfa açıyorum. Hepimizin bireysel hedefleri var ama ortak hedefimiz Kayseri Erciyespor'un ligde kalmasını sağlamak.

Kayseri Erciyesspor'u sezon başından beri yakından takip ediyorum ve hak etmediği yerde olduğuna inanıyorum. Güçlü bir kadrosu var. Yeni teknik direktönü ve yeni arkadaşlarla hazırlık döneminde de çok iyi çalıştık. Bugünden yarına değişmeyecektir. Ama çok iyi çalışıyoruz günden güne daha iyiye gidiyoruz"diye konuştu.

Joseph Çınar da Türkçesi iyi olmadığı için özür dileyerek "Burda olmaktan mutluyum. Kayseri Erciyesspor'un Ligde kalmasına katkıda bulunmak istiyorum diye" konuştu.

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, hafta sonu oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak ikinci yarıya 3 puanla başlamak istediklerini belirterek, taraftarları. 26 Ocak'ta oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçına davet etti. Mavi siyahlıların anlaşma sağladığı ve dün gece özel uçakla Kayseri'ye getirdiği Norveçli forvet oyuncusu Ola Williams Kamara'nın da pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atacağı ve Medical Park Antalyaspor maçına yetiştirileceği kaydedildi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Mehmet Akgün Hüseyin Kala Cenk Ahmet Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title