Haberler

Kayseri'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kayseri'de bir evin bahçe duvarına çarparak devrilen kamyonetteki kişi öldü, yanındaki 3 kişi ile bahçe duvarından kopan beton parçalarının isabet ettiği yoldan geçen 2 kişi yaralandı.100.(40) kullandığı 38 D 8005 plakalı kamyonet, yol...

Kayseri'de bir evin bahçe duvarına çarparak devrilen kamyonetteki kişi öldü, yanındaki 3 kişi ile bahçe duvarından kopan beton parçalarının isabet ettiği yoldan geçen 2 kişi yaralandı.

100. Yıl Mahallesi Kayseri Caddesi Taş Köprü mevkisinde Kadir Dıvarcı'nın

(40) kullandığı 38 D 8005 plakalı kamyonet, yol kenarındaki bir evin bahçe duvarına çarparak devrildi.

Yaralanan sürücü Kadir Dıvarcı ve kamyonette bulunan Bayraktar Burcu (55), Ali Burcu (14) ve Mustafa Sarıkaya (42) ile yoldan geçerken bahçe duvarından kopan beton parçalarının isabet etmesi sonucu yaralanan Mustafa Bayraktar (55) ve eşi Perihan Bayraktar (50) Yahyalı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Bayraktar Burcu, sevk edildiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kamyonettekilerin Yeşilhisar ilçesine bağlı Ovaçiftlik köyüne sulama pompası tamiri için gittiği, Mustafa Bayraktar ve eşinin ise Ankara'dan Yahyalı'ya akraba ziyaretine geldiği öğrenildi.

Muhabir: Hacıbaba Lale / Orhan Canbulatel

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - KAYSERİ

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Bayraktar Yahyalı Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title