Haberler

Kayseri Amerika'dan Gelen Otomobil Klasik Otolar Festivalinde

Amerika'dan gelen otomobil klasik otolar festivalindeKAYSERİ'de, Talas Belediyesi ile Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği (EKOD) tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Geleneksel Talas Klasik Otomobil Festivalinde restore edilmesi için Amerika'dan getirilen 1968 model klasik otomobil de yer aldı.

Amerika'dan gelen otomobil klasik otolar festivalinde

KAYSERİ'de, Talas Belediyesi ile Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği (EKOD) tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. Geleneksel Talas Klasik Otomobil Festivalinde restore edilmesi için Amerika'dan getirilen 1968 model klasik otomobil de yer aldı.

Talas ilçesi Mehmet Şafak paraşüt iniş alanında Talas Belediyesi ile Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Talas Klasik Otomobil Festivalinde, klasik otomobil meraklıları festivali gezme fırsatı buldu. Klasik otomobil tutkunları araçları inceleyerek, fotoğraf çektirdi. Vatandaşlar güzel bir etkinliğin düzenlendiğini belirterek, klasik otomobillere bakma fırsatı bulduklarını söyledi. Festivale ayrıca restore için Amerika'dan getirilen HRD 8093 plakalı 1968 model İmpala markalı otomobilde sergilendi. Araçla ilgili bilgi veren Fuat Maktav, "Amerika'da yaşayan Kayhan Özçilingir arkadaşımızın klasik otomobilini restore için Kayseri'ye getirdik. Böyle bir festival olunca da aracı sergileyelim istedik. Aracımızı restore ettikten sonra tekrar Amerika'ya yollayacağız" ifadelerini kullandı.Düzenlenen festival Pazar akşamı 17.00'ye kadar sürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Erciyes Kayseri Talas Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title