Haberler

Kaymakam Sarı'dan Bölge Birincisine Ödül

Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur'an Kursu öğrencisi Zeynep Ebrar, Diyanet'te yapılan yarışmayı da kazanarak, Türkiye Genelinde 7 öğrenciden biri olarak finalde yarışmaya hak kazandı.

Bölge Birincisi Zeynep Ebrar Güzel''den Kaymakam Sarı'ya Ziyaret

Kur'an kurslarına katılımı artırmak ve Kur'an kurslarda okuyan öğrencileri Kur'an-ı Kerim'i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla 27 Nisan 2018 tarihinde Hatay İlinde yapılan ve Hatay, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa il birincilerinin katıldığı, Kur'an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda, Çukurova Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Zeynep Ebrar Güzel, bölge birincisi oldu.

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur'an Kursu Müdürü Kezban Tuykun, öğrencisi Zeynep Ebrar Güzel ve annesi ile birlikte Çukurova Kaymakamı Osman Sarı'yı ziyaret ettiler.

Yarışmada Bölge Birincisi olan Zeynep Ebrar Güzel'i makamında kabul eden Kaymakam Sarı, tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hocalarına teşekkür etti.

Kaymakam Sarı, ödül takdim ettikten sonra bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

TÜRKİYE FİNALİNDE BÖLGEYİ TEMSİL EDECEK.

Kız Kur'an kursları arasında bölge birincisi olan Zeynep Ebrar Güzel,01 Temmuz 2018 Pazar günü Erzincan'da yapılacak "Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma" Türkiye finalinde bölgeyi temsilen yarışacak

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeynep Ebrar Çukurova Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title