Haberler

Şahinbey Kaymakamı Aydın, Bursa Vali Yardımcılığı'na Atandı

Güncelleme:

Gaziantep'in merkez ilçesi Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, 9 ay kaldığı görevden İçişleri Bakanlığı tarafından Bursa Vali Yardımcılığı'na atanmasına tepki gösterdi.

Gaziantep'in merkez ilçesi Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, 9 ay kaldığı görevden Bursa Vali Yardımcılığı'na atanınca şoke oldu. Aydın, "Ben yüce Allah'ın adaletine inanıyorum ve ona havale ediyorum." dedi.

3 YIL KALMASI GEREKİRKEN 9 AY SONRA BAŞKA BİR İLE ATANDI

'Benim bilgim ve iradem dışında olan bir tayin' diyen Selami Aydın, en az 3 yıl kalması gereken görevden 9 ay sonra başka bir ile atanmasının ismini vermediği bir kişi tarafından gerçekleştiğini söyledi. Kaymakam Aydın, "Bilgim dışında bu tayinin olması beni üzdü. Bu tasarrufu talep eden kişi hangi gerekçeyle bunu yaptı doğrusu merak ediyorum. Konuyu hukuki mecraya taşımayı düşündüm. Öyle bir durum olursa bunun sebebini öğrenmiş olurum. Burada başlattığımız hizmetler aksayacak. Gaziantep Kalesi'ne çıkmaya fırsat bulamadan Bursa'ya gideceğim." dedi.

"ALLAH'IN ADALETİNE İNANIYORUM VE ONA HAVALE EDİYORUM"

Tayininde etkili olan kişiyi Allah'a havale ettiğini de belirten Kaymakam Selami Aydın, "Şahinbey'in çok hizmete ihtiyacı var. Bu hizmetlerin aksamasına neden olan kişi o vebali düşünsün. Ben yüce Allah'ın adaletine inanıyorum ve ona havale ediyorum, her şeyi bu dünyada çözemeyiz." diye konuştu.

BAKANLIK TARAFINDAN BURSA VALİ YARDIMCILIĞI'NA ATANDI

Türkiye'nin değişik ilçelerinde kaymakam olarak görev yapan ve son olarak İçişleri Bakanlığı'nda Bakanlık Müşavirliği yapan Selami Aydın, geçen yılki kararname ile Türkiye'nin en büyük 3'üncü ilçesi olan Şahinbey Kaymakamı olarak atandı ve 26 Eylül 2014 tarihinde göreve başladı. 800 bini aşkın nüfuslu Şahinbey'de göreve başlayan Kaymakam Aydın, geçen hafta İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile Bursa Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Aydın Gaziantep Şahinbey Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (13)

Sahte Mutluluklar:

birisi kendisine torpil yaptırmıştır o makam da dolu olduğu için seni bursaya gönderip makamı kendisine boşalttırmıştır. Konu bu ne uzatıyorsun alenen bunu söyle haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

22
0
yanıtYanıtla
İLGİLENENLERE..mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

VALİ YARD.LİGİ PASİF GÖREVDİR. HER NE KADAR KAYMAKAMLIKTAN MİNİCİK BİR ÜSTMAKAM OLSA DAHİ k AYMAKAMLİK AKTİFTİR . BÜYÜK BİR İLÇE KAY.LIĞI VALİ YARD.LİGİNDAN ÜST KABUL EDİLİR BÜROKRASİDE..BU OLAYA GELİRSEK ADAM HAKLI. TÜRKİYENİN 3.BÜYÜK İLÇESİNDEN ALİNMAK TENZİLİ RÜTBE KABUL EDİLİR.

17
1
yanıtYanıtla
hasan:

Vali yardımcılığı ne lan Türkiyenin 3. ilçesinde tabiki kaymakamlığın daha çok getirisi olur kim tanır vali yardımcısını

11
1
yanıtYanıtla
aaa bbb:

Haklıysan HAK sana yardım eder. Paralel sen rezil olasın.

6
5
yanıtYanıtla
tosun paşa:

kaymekemlık ne, sosyal yardım vakfından para dağıtma dışında başka ne iş yaparlar ki. . . kaldırın hepsini Sarayda bi sürü danışman var danışmanlar her ilçeyi yönetsin. . . . .

6
5
yanıtYanıtla
osduruk:

koalisyon veya erken seçime kadar ne hırsızlık pardon ne değişiklik yaparlarsa o kar .

7
4
yanıtYanıtla
misafir:

silvan kaymakamıda aynı gerekçesız tayını çıkardılar silvana bilal erdpğan uğradı eyer şahınbeyede uğramişsa sebep bilal

9
1
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

AKP ye çalışsaydı sıkıntı olmazdı...

6
1
yanıtYanıtla
ütopik:

sallama vali yardımcılığı kademe ilerlemesidir. cahil . . .

0
6
yanıtYanıtla
YOZGAT66:

MESELE MAKAMIN YÜKSEKLİĞİ MESELESİ DEĞİL MESELE BELLİKİ BİR RANT KAVGASI OLMUŞ ADAMI ŞUTLAMIŞLAR

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title