Haberler

Kayıp Kardeşlerden Cihan'ın Cesedi Dere Yatağında Bulundu

Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde, kendisine kız istendiği günün akşamı ağabeyi 25 yaşındaki Emrah Biçen ile evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 22 yaşındaki Cihan Biçen'in cesetdi dün dere yatağında bulundu.

Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde, kendisine kız istendiği günün akşamı ağabeyi 25 yaşındaki Emrah Biçen ile evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 22 yaşındaki Cihan Biçen'in cesetdi dün dere yatağında bulundu. Kardeşiyle aynı akıbete uğradığı sanılan Emrah Biçen ise aranıyor.

Susurluk'ta 3 ay önce askerden gelip bir akaryakıt istasyonunda çalışan Cihan Biçen, 15 Şubat günü ailesine sevdiği kızı istetti. Olumlu yanıt alan aile nişan hazırlıklarına başladı. Cihan Biçen ve Susurluk Belediyesi'nde çalışan ağabeyi Emrah Biçen aynı günün akşamı evde otururken, saat 22.00'de Emrah Biçen'e gelen bir telefondan sonra birlikte dışarı çıktı.

Arkadaşına tamir için verdiği 10 SP 841 plakalı otomobilli alan Biçen kardeşlerden o günden sonra hiç bir haber alınamadı. Jandarma ve polis tarafından her yerde aranan Biçen kardeşlerin otomobili, geçen Mart ayında Susurluk'a bağlı Söve Köyü'nde atıldığı gölette bulundu. Araç içerisinde ve gölette dalgıçlarla yapılan aramada Biçen kardeşlerin cesetlerine ulaşılamadı.

Günlerdir kayıp olan Biçen kardeşlerden Cihan Biçen'in cesedi dün akşam otomobillerinin bulunduğu Söve Köyü'ne 30 kilometre uzaklıktaki Ümiteli Köyü'ndeki dere yatağında Halil Ataman adındaki köylü tarafından bulundu. Ataman'ın haber verdiği Köy Muhtarı jandarmaya bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine giden jandarma, dere içersinde bulunan cesedi, çağırdığı baba Muhittin Biçen'e gösterdi.

Oğlunu giydiği kot pantolon ve spor ayakkabıdan tanıyan Muhittin Biçen cesedi teşhis etti. Sağ omuzu ve göğsü ile sol bacağında saçma izleri bulunan Cihan Biçen'in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ADLİYEDE OLAY ÇIKARAN BABA GÖZALTINDA

Bu arada olaydan sonra sabaha karşı saat 04.00 sıralarında sinir krizi geçiren Muhittin Biçen, Susurluk Adliyesi'ndeki bir çok cam ve pencereyi kırdı. Polis tarafından güçlükle sakinleştirilen ve alkollü olduğu tespit edilen Muhittin Biçen, 'Devlet malına zarar vermek' suçundan gözaltına alındı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili soruşturmaya Susurluk Cumhuriyet Savcılığı'nca sürdürülüyor. Jandarma ve polis kendisinden haber alınamayan Emrah Biçen'i ararken, cesedi bulunan Cihan Biçen'in ise bugün ikindide Susurluk'ta toprağa verilmesi bekleniyor.

ED,SE (FK/AAA) - Balıkesir / Susurluk

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Ataman Balıkesir Susurluk Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title