Haberler

Kaya: Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti Demokrasisine Sıkılmıştır

Güncelleme:

Ağrı'da, miting düzenlediği sırada silahlı saldırıya uğrayan Milletvekili Adayı Cemal Kaya, "Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine sıkılmış bir kurşundur." dedi.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan ve miting düzenleyen Bağımsız Milletvekili Adayı Cemal Kaya, "Kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine sıkılmış bir kurşundur." açıklamasını yaptı.

"BİZE SIKILAN HER KURŞUN AĞRI'YA SIKILMIŞ BİR KURŞUNDUR"

Konuyla ilgili seçim irtibat bürosunda açıklama yapan Ağrı Bağımsız Milletvekili adayı Cemal Kaya:

"Demokrasi adına hoş olmayan bir olay. Biz, mitingi yapmak için Taşlıçay ilçemize gittik. Normal seyrinde miting devam ederken aşağıdan bize kurşun sıkıldı. Taşa tutulduk. Bütün araçlarımızın camları kırıldı. Elhamdülillah kimse yaralanmadı. Bu sıkılan kurşunlar Türkiye Cumhuriyeti demokrasisine sıkılmış bir kurşundur. Biz bir seçim yapıyoruz. Biz demokrasi adına bir seçim yapıyoruz. Milletvekilli seçiyoruz. Biz düşman değiliz. Türkiye'de yaşayan bütün insanlar barış ve kardeşlik içerisinde seçimi geçirsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Fakat ne olduğunu bilmediğimiz bir şekilde bazı arkadaşların oturduğu bölgeden taş yağmuru ve kuruşuna tutulduk. Bize sıkılan kurşun Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her insanına sıkılmış bir kurşun olarak değerlendiriyoruz. Bize sıkılan kurşun, Ağrı'ya sıkılmış bir kurşundur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemal Kaya Taşlıçay Ağrı Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (2)

bir kişi:

sen kurşunu hak etmiyorsun cemal kaya kurşun erkege sıkılır sana kursun sıkanda senin gibi ve senin cevrendekiler gibi namussuzdur kalpsiz kurt sende cemal kaya karısınn bi kemikcisi oldugun belli agrının 30 u ermenidir ve bu 30 da sen ve cemal kaya gibi namussuzlarsınız cok adam olsaydın yıllarca agrıyı talan etiniz agrı halkını kandırıp dayattınız bu defa haysiyetli olsanız gelmezdiniz

2
0
yanıtYanıtla
AGIT ODABAŞ:

CEMAL KAYA SONUNA KADAR HAKLI ADAM ADAY MİTİNG YAPMAYACAKMI, ADAMIN KONUŞMALARI YANLIŞ ANLAŞILDI VE HAKSIZ YERE KURŞUNLANDI TAŞLANDI ADAM YİNEDE ÇOK ILIMLI DAVRANDI. YAZIKLAR OLSUN TAŞLIÇAYDA BUNU YAPANLARA SIRF BU HAKSIZLIK YÜZÜNDEN HDP YE OY VERMİYECEĞİM ADAM SİYASETİN KURDU YAPTIĞI SİYASETİNDE GERÇEKTEN HAKKINI VERİYOR TEK BAŞINA PARTİLERDEN DAHA İYİ SİYASET YAPİYOR KAPISINDA HİZMETKARI OLAMAYANLAR ADAMI TAŞLADILAR .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title