Haberler

Kaya Çilingiroğlu, tepki çeken "kalça" tweetini yayından kaldırdı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, sosyal medya hesabından bir hostesin kalçasıyla ilgili yaptığı paylaşımla tepki çekti. Çilingiroğlu, tartışma yaratan paylaşımını sildi.

Hülya Avşar ile yaptığı evlilikle adından sıklıkla söz ettiren Kaya Çilingiroğlu, tepki çeken bir paylaşıma imza attı. Uçak yolculuğu yapan Çilingiroğlu, hostesin kalçasıyla ilgili bir tweet atarak tepki çekti.

"KALÇASI KORİDORA SIĞMIYORDU"

Çilingiroğlu uçak yolculuğundan sonra kullandığı firmanın adını yazarak "Bodrum-Sabiha Gökçen hattında bir hostes vardı kalçası koridora sığmıyordu'' yorumunda bulundu.

TEPKİ ÇEKİNCE SİLDİ

Bir kadının bedeni üzerinden böyle bir yorum yapan Çilingiroğlu'na sosyal medyada eleştiri yağdı. Takipçileri bu çirkin yorum sonrası "İnsanları böyle bedensel görünüşü ile ifade edecek kadar sığsın" diyerek Çilingiroğlu'nu eleştirdi. Çilingiroğlu, kısa sürede tartışma yaratan tweeti yayından kaldırdı.

Kaya Çilingiroğlu, tepki çeken 'kalça' tweetini yayından kaldırdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kaya Çilingiroğlu Sosyal Medya Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (82)

Doğan:

Kaya bey, böyle bir paylaşıma gerek varmıydı. O hostes ekmek parası için size hizmet eden bir görevli. Yakışmadı.

623
3
yanıtYanıtla
Kaya:

HAKLISIN.HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM.

yanıt38
yanıt14
Güllü:

Akılsız insan bile demeye dilim varmıyor sana kendi karılarına kusur bul ekmeği nin peşin de namus şu kadınlar la uğraşma aklını başına topla

125
5
yanıtYanıtla
Terbiyesiz:

Ruhuda kendide çirkin şey

123
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Peki adamin eski karisi ve kizi vucudunu her gun medyada reklam ediyor. Kendisi nasil sigdiriyor anlamak mümkun degil

123
5
yanıtYanıtla
vvv:

keşke bu cümleni kaya çilingiroğlunun twiterına yazsan

yanıt2
yanıt2
kayaya:

Sen bak kendi burnuna

122
5
yanıtYanıtla
PARANIN ŞIMARIKLIĞI:

Çilingiroğlu alın teriyle, emek sarfedilmeden kazanılmış paran ve zenginliğin sana başkalarına hakaret etme yetkisi vermek. Zenginlik edepsizlik demek değildir. En güzel zenginlik, Îmanlı, edepli, vicdanlı ve ahlâklı olabilmektir.

116
5
yanıtYanıtla
Sevim:

Terbiyesiz adam ! Aklı zekası varsa tabiki bundan da şüpheliyim sadece kadınların bedenlerine çalışan zavallı bir adam ! Bu güne kadar sadece kadınlarla gündeme gelen başla hiç bir halta yaramayan hödük !

113
6
yanıtYanıtla
BAŞKANN:

Kadınlarda onun peşini bırakmıyor nede olsa parası var...

yanıt0
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title