Haberler

Kartepeli Minikler Diş Hekimleri Gününü Kutladı

Geçtiğimiz gün kutlanan Dünya Diş Hekimliği Günü münasebetiyle Suadiye Akçakoca Bilgi Evi öğrencileri Suadiye Mahallesinde bulunan Diş Hekimi Aliye Eren'i muayenehanesinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Ülkemizde 22 Kasım Dünya Diş Hekimliği Günü, içinde bulunduğumuz hafta ise Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanmaktadır. Kartepe Belediyesi Suadiye Akçakoca Bilgi Evi öğrencileri Suadiye Mahallesinde bulunan Diş Hekimi Aliye Eren'i muayenehanesinde ziyaret ederek günlerini kutladı. Öğrencilerle sohbet eden Diş hekimi Aliye Eren, çocuklara diş ve diş eti hastalıkları "Önlenebilir", "Kontrol Edilebilir" ve "Davranışla İyileştirilebileceği" başlıkları altında bilgi verdi. Çocukların sorularını içtenlikle cevaplayan Doktor Eren, dişlerimizi neden ve nasıl fırçalamamız gerektiği hakkında öğrencileri bilgilendirirken, diş fırçalama çalışmaları yaptırdı.

ÜZÜLMEZ'E TEŞEKKÜR

Öğrencilerle tek tek ilgilenerek, çocukların diş muayenelerini de yapan Dr. Eren, ağız ve diş sağlığı ile ilgili hastalıklardan ve tedaviden çok koruyucu önlemlere ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladı. "Böylesine seçkin ve kutsal bir mesleğin mensupları diş hekimlerimizin Dünya Diş Hekimliği Gününü kutlarım. Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerine de bu nazik ziyaretlerinden dolayı ve Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e çocuklara sağladığı bu güzel imkanlarda dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akçakoca Suadiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title