Haberler

Karşıyaka'da Altuğ Bombaladı

Karşıyaka'da perşembe günü yapılacak genel kurulunda başkan adayı olan Mutlu Altuğ, kongrede kendisiyle çekişecek olan Ali Erten'le onu destekleyeceğini açıklayan işadamı Erdal Acar'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Karşıyaka'da perşembe günü yapılacak genel kurulunda başkan adayı olan Mutlu Altuğ, kongrede kendisiyle çekişecek olan Ali Erten'le onu destekleyeceğini açıklayan işadamı Erdal Acar'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Sürecin şeffaf yürümediğini dile getiren Mutlu Altuğ, "Ortada koskoca bir kara delik var. Erdal Acar hiçbir karşılık beklemeden kulübe 50 milyon TL vereceğini söylüyor. 103 yıllık Karşıyaka kulübü, nereden, nasıl, hangi koşullarda geleceği belli olmayan bir kaynağın üzerine böyle gözleri kapalı atlamamalı" dedi.

Erdal Acar'ın iyi niyet göstergesi olarak dün 1 milyon 240 bin TL verip transfer yasağını kaldırmasının sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Mutlu Altuğ, şöyle devam etti:

"Ancak bu para hangi koşullarda ödendi? Bağış mı, yoksa ileride temlik konulabilecek bir rakam mı? Ortaya bir havuç atılıyor ve bununla oyalanıyoruz. Biz kulübe böyle bir kaynağın girmesine karşı değiliz. Ancak destek kişiye değil, camiaya verilmeli. Erdal Acar her şeyi şeffaf olarak ortaya koyup, projesini önce bu kulübün en büyük hamisi olan, bugüne dek 150-160 milyon dolar vermiş Selçuk Yaşar'la, sonra Divan Kurulu ile paylaşmalıydı."

Tüm borçların sıfırlanmasını, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulmasını sağlayacak kaynağın hukuki bir dayanakla ortaya konulması halinde kongre sabahı bile adaylıktan çekilebileceğini sözlerine ekleyen Mutlu Altuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak Acar'ın amacı kulübe yardım etmek olsaydı, destek vereceği adayı işaret etmezdi. Bu işleri seçim siyasetine dönüştürmek doğru değil. Kahraman yaratalım düşüncesi yanlış. Ortada net olmayan, flu bir fotoğraf var. Ancak her iki ismin mesleklerine bakıldığında, buradan birşeyler çıkarmak mümkün. Yine de genel genel kurulun iradesine saygılıyız." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdal Acar Ali Erten Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title