Haberler

'Karşıt Görüş' Programında Sert 'Kabataş' Tartışması

Güncelleme:

Habertürk'te yayınlanan 'Karşıt Görüş' programında Balçiçek İlter'in konuğu olan Enver Aysever'in açıklamaları stüdyoda gerginlik yarattı. Konuklar programı terk etti.

Habertürk'te yayınlanan 'Karşıt Görüş' programının konukları Enver Aysever, Koray Çalışkan, Kemal Öztürk, Ceren Kenar ve Halime Kökçe idi. Konuklar iç güvenlik paketi hakkında kendi düşüncelerini dile getirirken, Enver Aysever'in açıklamaları stüdyoda gerginliğin artmasına neden oldu.

ENVER AYSEVER: YARGILANACAKSINIZ

Önce Ceren Kenar ile gerginlik yaşayan Aysever, daha sonra Halime Kökçe ve Balçiçek İlter'i hedef aldı. Gezi olaylarının dünyanın en barışçıl eylemi olduğunu söyleyen Enver Aysever, Gezi eylemleri sırasında yaşanan Kabataş olayını hatırlatarak "Kabataş yalanlarınızdan dolayı yargılanacaksınız" diyerek tansiyonu yükseltti.

"ALLAH SİZİN ELİNİZE DÜŞÜRMESİN"

Halime Kökçe daha fazla dayanamayarak "O kadının neler yaşadığını biliyor musunuz? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Çıkan yarım yamalak görüntülere inanıyorsunuz. Kadın konuştu, inanmadınız. O kadını dinleyenlerden biri bensem, diğeri de Balçiçek. Siz dediğiniz için yargılanacağız öyle mi? Allah sizin elinize düşürmesin. " dedi.

BALÇİÇEK RAHATSIZ OLDU

Balçiçek İlter ise, bu tartışmaların ardından "Enver Aysever kendi adıma şunu söyleyeceğim. Bu konuyu buraya getireceğini adım gibi de biliyordum. Onun için teşekkür ediyorum sana. Yapmamanı düşünürdüm yaptın ama beni de içine katarak! Hayatım boyunca bir daha bu konuyla ilgili konuşmadım. Çünkü yazı yazdım yeterli olduğunu düşündüm. Mesaj da attın destek de verdin bana. Bunu duyuralım buradan. Ben asla görüntü gördüğümü söylemedim. Ben Halime'nin de görüntü gördüğünü söylediğini hatırlamıyorum. Ve biz linç edildik Enver. " diyerek kendini savundu.

STÜDYOYU TERK ETTİLER

Tartışmanın ardından Halime Kökçe ile Kemal Öztürk stüdyoyu terk etti. Balçiçek İlter ise programı reklam arasına girerek bitirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Balçiçek Pamir Enver Aysever Habertürk Kabataş Medya Komik - İlginç Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (123)

hakan yilmazmobilWeb@haberler.com:

Bu enver kim ya. Kendini gazeteci zannediyor herhalde.gezinin bariscil bir eylem oldugunu soyleyen biriyse bu hainligin ta kendisi.orada oynanan oyunlari cocuklar bile farkina vardi hain enver daha bariscil diyor.enver senin gibileri istemiyoruz.

12
66
yanıtYanıtla
CAFE MANYA 40:

YA BU ENVER MANYAK YA. . . .

10
43
yanıtYanıtla
mahmut tuncerMobil-ANDROID:

Helal olsun enver ! Bu yaprıklarının hesabını verecekler !

42
4
yanıtYanıtla
KARDELEN:

Tebrikler Enver

36
9
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ENVEERR OĞLUM AKLINI BAŞINA TOPLA SAÇMALAYIP BAŞINA İŞ AÇMA KİMSEYİ KIŞKIRTMA HASSAS KONULARDA KESKİN KONUŞMA AKILLI OL AKILLI EĞER AKLIN VARSA TABİİ. . . .

7
37
yanıtYanıtla
İnfak:

Ne yani bizim yandaşları rezil etme kaçırtma seni döveriz mi diyosun.

yanıt1
yanıt1
AtyMobil-IOS:

Bu Enver harika ya

32
10
yanıtYanıtla
polatMobil-ANDROID:

Tam bir aniran esekkkkkkk.chp nin boruzani...,,,,,,

5
37
yanıtYanıtla
CANAN:

GÖRÜNTÜ YOK DİYE GERÇEK OLMADIĞINI SANMIYORUM BAZI SUÇLARIN BELGELERİ OLMASADA BİZ GERÇEKLERİ BİLİYORUZ AYSEVER ZATEN HÜKÜMET DÜŞMANLIĞINDAN BAŞKA BİRŞEY BİLMİYOR GÖZÜNÜ KİN BÜRÜMÜŞ

12
28
yanıtYanıtla
ERKAN:

SENİNDE YALAKLIK GÖZÜNÜ BÜRÜMÜŞ KARDEŞ. ÇIKARIN NE BU İŞLERDEN BAKALIM.

yanıt1
yanıt0
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title