Haberler

Bakan Yılmaz Kars'taki Olaydan Kurtulan Koca'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Yılmaz, TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ndeki 7 kişinin hayatını kaybettiği olaydan yaralı kurtulan Neslihan Çelik Koca'yı ziyaret etti.

Bakan YILMAZ, YARALANAN SEKRETERİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Vali Eyüp Tepe ile birlikte katliamdan yaralı olarak kurtulan sekreter Neslihan Çelik Koca'yı evinde ziyaret etti. Basına kapalı olan ziyaret sonrası açıklama yaha Bakan Cevdet Yılmaz, "Saldırı sonucu bölge müdürümüz ve birçok arkadaşımızı kaybettik. Allah rahmet etsin diyorum. Ailelerine ve bütün TÜİK çalışanlarına sabırlar diliyorum. Ateş düştüğü yeri yakar. Yaralı kurtulan Neslihan Çelik Koca'yı ziyaret ettik. Tabii olayın etkisi devam ediyor. Kolay değil böyle bir olayın içinde bulunmak. Biz de hem geçmiş olsun dileklerimizi kendisine ve ailesine iletmiş olduk. Bu kardeşimizin olaydan hayatın kaybetmeden kurulması bir nebze de olsa bir teselli oldu bizim için. Tekrar tekrar Allah rahmet eylesin diyoruz. Olayla ilgili olarak da emniyetimiz, güvenlik güçlerimiz zaten gerekli ifadeleri alıyorlar. Ayrıntılı bir şekilde çalışmayı yürütüyorlar. Normal bir olay olmadığı belli. Bir daha böyle bir olay yaşanmasın onu temenni ediyorum" dedi.

Bakan Yılmaz, bir gazetecinin, "Cenaze töreni yapılacak mı?" sorusunu, "Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Farklı illerden arkadaşlarımız olduğu için şu anda öyle bir durum yok" dedi.

Bir gazetecinin, "Cinnet haline neden gelindiği yönünde bir soru işareti vardı. Kamu Emekçileri Sendikası'nın buradaki Büro Emekçileri Sendikası daha öncede burada rahatsızlık olduğu yönünde kendilerine bir açıklama geldiğini, kendilerine başvurduğu yönünde saldırganın ve hatta basın açıklaması yaptığı yönünde bir bilgi ilettiler. Böyle bir baskı süreç, var mıydı?" sorusuna üzerine Bakan Yılmaz, şu açıklamayı yaptı:

"Bu konuda psikolojik rahatsızlığı olan insanların gerçeklik algısıyla, normal insanların algısı farklı. Belki kendisi öyle algulara sahip olmuş olabilir. Böyle şikayetleri de olmuş. Ankara'dan denetim elemanları gelip bunu incelemiş. Valiliğimizde ve kurum personeliyle görüşmüş. Böyle bir hadisenin olmadığına karar verilmiş. Belli psikolojik rahatsızlıklarda maalesef dünyayı farklı algılayabiliyorsunuz, bambaşka yorumlar yapabiliyorsunuz karşınızdaki insanla ilgili. Muhtemelen böyle bir algılama meselesi söz konusu. Burada böyle bir şey olsa dahi bu yaşanan olayla söz konusu edilen hadiseler arasındaki orantısızlığı herhalde herkes takdir edecektir. Normal ruh halinde olan bir insan, böyle bir hadise varsa bile hukuki yollara başvurur, hakkını arar, böyle bir hadiseye yönelmez. Bu olayın oluş biçimi her haliyle gösteriyor ki normal bir durumla karşı karşıya değiliz. Bir psikolojik sıkıntıyla karşı karşıyayız. Buna fazla yorum yapacak yok bu anlamda."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Eyüp Tepe Kars Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title