Haberler

Kars dünyanın ünlü yüzlerini peri bacalarına resmetti

Güncelleme:

Dünyanın ünlü yüzlerini peri bacalarına resmettiErzurumlu ressam Mustafa Turanoğlu, Narman ilçesindeki peri bacalarını tanıtmak için farklı bir çalışmaya imza attı.

Dünyanın ünlü yüzlerini peri bacalarına resmetti

Erzurumlu ressam Mustafa Turanoğlu, Narman ilçesindeki peri bacalarını tanıtmak için farklı bir çalışmaya imza attı. Yaklaşık 6 ay önce Mona Lisa, Sofia Loren, Türkan Şoray, Güler Sabancı gibi isimleri peri bacalarıyla birlikte tuvale işleyen Turanoğlu, Peri bacalarını görmeyen veya gelemeyecek ünlülere resimlerimde yer verdim. Tamamlanan eserlerle ünlüler resimde de olsa bu bölgeyi ziyaret etmiş olacaklar dedi.

Ressam Mustafa Turanoğlu, Narman ilçesinde 'kırmızı periler diyarı' olarak bilinen Peri bacalarını tanıtmak için Paris Luvr Müzesi'ndeki Mona Lisa, Hollywood'un ünlü ismi Sophia Loren, Güler Sabancı ve Yeşilçam'ın güzel ismi Türkan Şoray Narmanlı Kanyonu'nda resmetti. Sanatçı yaklaşık 6 ay süren çalışmasında birbirinde ünlü isimleri Peri bacalarıyla birlikte tuvale işledi. Tamamlama aşamasına getirdiği çalışmalarına Peri bacalarında devam eden sanatçı Turanoğlu, amacının yerli ve yabancı turistlerin ilgisini bölgeye çekmek olduğunu söyledi.

Peri bacalarını gelmeyen veya gelme imkanı olamayan ünlüleri resmeden Mustafa Turanoğlu, Narman Kanyonu tablo çalışmasını tamamlıyor olmaktan mutlu olduğunu kaydetti. Peri bacalarının ikiz kulelerin önünde resimleri yağlı boya ile tabloya dönüştürülen ünlüler perileri ziyaret etmiş gibi resmedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güler Sabancı Türkan Şoray Mona Lisa Narman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title