Haberler

Madenci Yakınının İsyanı: Nerede Bu Mühendis Bana Gösterin

Güncelleme:

Maden kazasının 2'inci gününde madenci yakını, "Nerede bu devlet, dün akşamdan beri suyu boşaltmadılar. Gösterin bana o mühendisi, nerede o mühendis." diyerek isyan etti.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde Has Şekerler Madencilik şirketine ait kömür ocağında işçiler dün sabah vardiyasındayken, 350 metrelik bölümde galeriye bir anda su dolmaya başladı. 16 işçi havalandırma ve diğer galerileri kullanarak kendi çabalarıyla kurtuldu. 18 işçi ise arada kaldı. Ermenek'te maden ocağını su basması sonucu mahsur kalan işçilerden Hüseyin Çolak'ın akrabası isyan etti.

"NEREDE BU DEVLET, NEREDE BU MÜHENDİS"

Karaman Maden Kazasında 2'inci Gün Madenci Yakınından Tepki Çolak'ın yakını "Benim yeğenim" diye bağırarak "Nerede bu devlet, dün akşamdan beri suyu boşaltmadılar. Gösterin bana o mühendisi nerede o mühendis. Bir çaya satılmasın bu memleket." dedi.

YÜREK DAĞLAYAN İSYAN

Bir hafta öncesinde madene uyarı geldiğini öne süren madenci Çolak'ın yakınının isyanı yürek dağladı.

İlgili Haberler
İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (41)

celal:

bir çaya satılan memleket. . bir çaya satılan insanlık. .

13
44
yanıtYanıtla
rahip:

hdp/chp alevileri simdi bu olayi bahane edip hukumeti dusurmeye caalisirlarsa hic sasrmam

35
2
yanıtYanıtla
3 hilal:

akıl fukarası seni

yanıt0
yanıt0
rahip:

muslumanlara karsi kisiler boyle olaylari bahane edip surekli eyleme kalkisirlar

31
1
yanıtYanıtla
AKILMEMED:

iyi geceler yeni turkiye malesef

9
11
yanıtYanıtla
bence:

ateş düştüğü yeri yakar, ateşten yanan ses çıkarır, ama çoğunlukda izler. . . :::::(( çok zor bişe ne zaman kendimizi ordaki insanlarımız yerine koyarız, ozaman BÜYÜK GÜÇLÜ TÜRKİYE OLURUZ. .

18
1
yanıtYanıtla
ütülen adam:

Oyunu inadına kime verdin? Calışıyor götürüyorlar, sizin istediginiz gibi.

12
6
yanıtYanıtla
zeko:

dingil. insanlar can derdinde sen oy.

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

varsayalım oyunu sizin partiye verdi düzeltecekmiydiniz. . . . . toplum plarak bu anlayısı deüiştirmemiz gerekiyor. . bütün alanlarda minumum standartların parti eğilimi gözetilmeksizin yapılması gerekiyor. . . Adam haklı bencede 2 gün olmuş hala su var içeride :(

yanıt0
yanıt0
gerçekçi:

araştırın bakalım . maden sahibinin kesin akp ile bağlantısı vardır. madende yaşam odası yokmuş. soma faciasından niye ders çıkarılmadı. o olaydan sonra yaşam odası olmayan madenlere ceza ver, ucu kapatmaya kadar gitsin . denetimlerde rüşvetçi görevliler tarafından yapılıp sahte raporlar hazırlanmasın. bak bakalım o zaman bu kadar can kaybı oluyormu. iyi birşey oldumu hemen sahiplenirsiniz, kötü birşey olunca başkasını suçlarsınız.

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title