Haberler

Karabük'te Özel İdare Çalışmaları

Karabük İl Genel Meclis üyeleri Seyfettin Dikmen ve Hasan Adakan, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri ile Su ve Kanal Hizmetleri müdürlüklerince yapılan çalışmaları inceledi.

Karabük İl Genel Meclis üyeleri Seyfettin Dikmen ve Hasan Adakan, Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri ile Su ve Kanal Hizmetleri müdürlüklerince yapılan çalışmaları inceledi.

Dikmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, grup yollarının genişletilmesi ve asfaltlanması hususunda koyulan hedefler doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İncelemeler neticesinde gerçekten başarılı bir çalışmaya imza atıldığını ifade eden Dikmen, şunları kaydetti:

"Yol genişletme çalışması neticesinde, 4-5 köyümüzün ulaşımında daha da kolaylık sağlanmış oldu. Öncesinde dar ve yol güvenliği açısından sıkıntılı olan grup yolumuzu meclis üyelerimiz, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz ile aldığımız karar doğrultusunda genişletilmesi hususunda bir çalışma yaptık. Şu anda bu çalışmayı yerinde görmekten gurur duyuyoruz. Çok güzel bir şekilde genişleme çalışması yerine gelmiş. Nasip olursa önümüzdeki yaz sezonunda buranın asfaltlanması konusunda bir çalışma içerisinde olacağız."

Adakan da Özel İdare ve meclis üyeleri olarak çözüm odaklı çalıştıklarını belirtti.

Geçen Karaşar köyü merkez ve Mahallesine uygun bir yere fosseptik yapılması hususunda incelemeler neticesinde her iki bölgeye ayrı ayrı fosseptik yapımı değil de ortak bir noktaya yapılmasına karar verdiklerini vurgulayan Adakan, şöyle konuştu:

"Böylelikle hem devletimizin burada karı olacak hem de yukarı yapıldığı zaman kışın hava şartlarından dolayı vidanjörlerin çıkmama ihtimali var. Onun için tek bir noktaya yapılmasına karar verdik. Onun tespitini yaptık. Bunun dışında Ortaca, Mehterler ve Tandır köylerinde yeniden su deposu yapacağız. Oraların da yerlerine bakıp tespitlerimizi yapacağız. Oralara depo yapmamızın nedeni eski olmaları. Meclis üyelerimiz, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğümüz ile İl Sağlık Müdürlüğünün de yapmış olduğu tespitler neticesinde dosyalarımızı hazırladık. Yeni depoların yapılması kararına vardık. İnşallah bu projelerimizi de 2017 programına aldık. 2017 yılı içerisinde paramız geldiği takdirde hemen ihalesini yapıp köylerimize bu hizmetlerimizi yapacağız."

Merkeze bağlı, Ortaca, Karaşar, Mehterler ve Tandır Grup yollarında yapılan yol genişletme ile 2017 yılı programına alınan Karaşar Köyü'ne fosseptik yapılması planlanan bölgedeki incelemelere, Merkez ilçe Meclis Üyeleri Hasan Adakan ve Seyfettin Dikmen ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Karaşar Karabük Ortaca Dikmen Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

Küçükçekmece'de piknik yapan vatandaşlar başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu

İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

İYİ Parti Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, partisinden istifa etti

Bakmadan Geçme

Ali Kurt kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Ali Kurt kaç yaşında, nereli? Ali Kurt biyografisi! 3 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU: Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK, KARİYER... İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? #9728 İstanbul 3 Haziran 2024 hava nasıl, kaç derece olacak? #128526 LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? #128226 2024 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Jose Mourinho MAAŞI! #9917 Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho ne kadar kazanacak? BARAJ DOLULUK ORANI 3 HAZİRAN! İSKİ baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ABD- Türkiye voleybol maçını kim kazandı? Filenin Sultanları maçı kazandı mı? #127952 GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128250 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 3 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Asuman Tuğberk Yolaç kimdir, öldü? Asuman Yolaç neden öldü, hastalığı nedir? TYT- AYT sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? 2024 YKS ne zaman yapılacak, tarihi belli mi? YKS sınavı ne zaman 2024? YKS (TYT-AYT-YDT) sınavı kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler?
Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

Mayıs enflasyonu bugün açıklanıyor! Ekonomistlerin rekor beklentisi var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title