Haberler

Karabük - Evden Kaçan Kadın Köprüden Atlayıp İntihar Etti

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, 23 yaşındaki Elmas Yılmaz, iddiaya göre başka erkeklerle mesajlaştığını gören kocasının, durumu telefonda ağabeyine anlatmasının ardından evden kaçarak bir üst geçitten atladı.

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, 23 yaşındaki Elmas Yılmaz, iddiaya göre başka erkeklerle mesajlaştığını gören kocasının, durumu telefonda ağabeyine anlatmasının ardından evden kaçarak bir üst geçitten atladı. Yoldan geçen bir otomobilinin çarptığı genç kadın olay yerinde öldü.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Azem Y., iddiaya göre 5 yıllık eşi Elmas Y.'nin cep telefonunda başka bir erkek ile mesajlarını gördü. Azem Y., eşinin ağabeyini arayıp durumu anlattı ve konuşmak için buluşmaya karar verdiler. Bu sırada eşinin durumu öğrendiğini ve ağabeyine anlattığını öğrenen Elmas Y., evden kaçtı.

Elmas Y., otostop çekerek bindiği araçtan yaklaşık 5 kilometre sonra Karabük-Safranbolu Çevre Yolu'nda indi. Elmas Y., Beşbinevler ile 100'ncü Yıl Mahalleleri'ni birbirine bağlayan üst geçide çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Elmas Y., telefonla görüşme yaptıktan sonra üst geçitten atladı. Asfalta düşen Elmas Y.'ye, A.K. yönetimindeki 16 DJ 258 plakalı otomobil çarptı. Elmas Y., olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis, yolu ulaşıma kapatarak önlem aldı. Elmas Y.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. Polis, kadının yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Elmas Y.'nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemeden sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

hakan:

evliyken aldatmak çok acı bir şey. boşan ne halt yersen ye. . . erkeğin namusunu kimse zedelememelidir.

7
12
yanıtYanıtla
saras:

erkeklere bir günah keçisi lazım. . . gencecik bir hayat soldu. . sen nenamusundan bahsediyorsun. . . kız neler yaşadı kimbilir

yanıt0
yanıt1
hira:

ne aldatması onların hepsi basının uydurması o bnm kendi hocam olur ya Allahın aşkına saçmalamayın

yanıt1
yanıt1
ERHANCK21:

, 23 yaşındaki Elmas Yılmaz, iddiaya göre başka erkeklerle mesajlaştığını gören kocasınınartık kimseye güven kalmadı

14
2
yanıtYanıtla
saras:

Sen kimsinki yargısız infaz ediyorsun. . . hataların sonucundan kişiler sorumludur. . . ölen bir kişiyi karalayıp durmayın artık. . . sizin cinsiniz yüzünden yaşananlar. . . .

yanıt0
yanıt0
hira:

gerçekden saçmalıyorlar yaaaa o adam şuan kim bilir ne halde daha geçengün eve gülerek gidiyordu karısıda çok iyi bir insandı asla öyle işlere karışacak bir insan değildi kendisi kocasıda bn resim öğretmenim

4
1
yanıtYanıtla
aydınmobilWeb@haberler.com:

Kesinlikle iftira ediyolar kadına.ar belasına canına kıydı zavallı.geride kalan düşünsün.

2
0
yanıtYanıtla
ebru canmobilWeb@haberler.com:

Erkek yapınca elinin kiri kadin yapinca o........ ayni hatayi erkek yapsaydi eşi yakalasa intihar edermiydi acaba

0
1
yanıtYanıtla
Sefa AtaşmobilWeb@haberler.com:

Yalan yanlış bilmeden konuşan konuşturan herkesin hesabı sorulacak bunu unutmayın lan allahsızlar

0
0
yanıtYanıtla
celil ertürk:

eeee ne anladık şimdi kocasını aldatmış yakalanmış vaziyet ortada yaptığının sonuçlarına katlanamayıp intihar etmişl hadise bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title