Haberler

"Köylerimize Mahallerimiz Gibi Hizmet Ettik"

Güncelleme:

Ketenciler Köy Muhtarlığının mevlüt programına katılan Kartepe Belediye Başkanı Karabalık, "Bütün köylerimize mahallerimiz gibi hizmet ettik." dedi.

Ketenciler Köy Muhtarlığı'nın muharrem ayı son gününde tertip ettiği mevlüt programına katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Bütün köylerimize mahallerimiz gibi hizmet ettik" dedi.

Aşure ayının son günü Ketenciler Köyü'nde okutulan mevlidi şerif ardından yapılan dualarla uğurlandı. Köy muhtarı İrfan Temel'in ev sahipliği yaptığı programa Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye başkan yardımcısı Hüseyin Bülbül, meclis üyeleri Orhan Akyüz ve Yusuf Özdemir, Ak Parti Kartepe İleç Seçim Koordinasyon Merkezi yetkilileri, Kafkas Derneği yöneticileri ve köy halkının ilgisi yoğun oldu. Köy imamı Durmuş Kuş, imamlar Ali Öngöz, Levent Koyuncu ve Ferramuz Telli'nin okuduğu Kur-an'ı Kerim, mevlidi şerif ardından yapılan dualarda eller semaya açıldı.

Aşure ikramı ardından sona eren programda köy halkına seslenen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ketenciler Köyü'nde hayata geçirdikleri Ekoköy Projesi'ne destek isterken, "Kartepe Belediyesi olarak ilçenin her bir köşesinde hizmet dengesini sağlamak adına çalışma yürüttük. Bütün köylerimize mahallerimiz gibi hizmet ettik. Köylerimizle bir sevgi geliştirdik. Bugün belediye başkan aday adayı olarak karşınızdayım. Gördüğüm teveccüh benim sizden destek verin dememe imkan bırakmıyor" dedi.

Başkan K arabalık, köydeki temaslarını gerçekleştirdiği hasta ziyareti ile sürdürdü. Başkan Karabalık Muharrem Uçak adlı hasta vatandaşı evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Orhan Akyüz Ak Parti Kartepe Güncel Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title