Haberler

Karabalık'ı Gururlandıran Başarı

Güncelleme:

Çelik'in başarısı Karabalık'ı da gururlandırdı.

2012 LYS sonuçlarına göre TS alanında Türkiye 88'incisi ve Kocaeli 2'incisi olan Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi öğrencisi Semih Çelik, önceki gün öğretmenleri ve babası ile Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti. Çelik'in başarısı ile gururlandıklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık başarılı öğrenciyi altın ile ödüllendirdi.

Kartepe'de bu yıl ilk mezunlarını veren Pirelli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Semih Çelik, LYS'de elde ettiği sonuçlarla hem okulunda hem de ilçede guru kaynağı oldu. Çelik, öncekig ün müdür yardımcısı Murat İzkavas, edebiyat öğretmeni Hasan Meral, babası Burhan Çelik ile Kartepe Beleidye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti.

İlk mezunları ile başarıyı yakalamaktan mutluluk duyduklarını belirten Pirelli Anadolu Lisesi idarecileri ve öğretmenleri, gelecek yıllarda bu başarılarını daha yukarlara çekme hedefinde olduklarını belirtti. TS alanında Türkiye 88'incisi olan Semih Çelik de, öğretmenlerinin verdiği destek sonrası elde ettiği başarı nedeniyle okulunun tanıtımında önemli bir rol oynamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, inanarak başarılı bir sonuçla ilçenin de gururu olan Çelik'i tebrik etti. Türkiye'nin gelişmesi için gençlerin iyi yetişmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Karabalık, "Bizim en büyük zenginliğimiz siz gençlersiniz. LYS sonuçlarına göre ilçemizden derece yapan bir gencin çıkması bizi gururlandırdı. Başarılı gencimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerinin ve ailenin de bunun alt yapısını hazırlamasından dolayı kendilerini de kutlarım. Değerli yavrumuz Semih'in şimdi otomobil kazanacak bir derece yapmasını bekliyorum" dedi. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık tebrik edip başarılarının devamını dilediği Semih'i altın ile ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Semih Çelik Kartepe Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title