Haberler

Kara Kuvvetler Komutanı Kışlada

Güncelleme:

25 askerin şehit olduğu Afyonkarahisar'daki patlamanın ardından Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu kışlaya geldi.

Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat deposunda akşam saatlerinde meydana gelen patlamanın ardından havanın aydınlanmasıyla birlikte Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu ve Vali İrfan Balkanlıoğlu yeniden kışlaya geldi.

Afyonkarahisar'daki Ataköy İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda dün akşam saatlerinde mühimmat sayımı esnasında patlama meydana gelmişti. Patlama sonrası gece boyunca depoya ulaşılamazken, havanın aydınlanmasıyla birlikte kışla önündeki kalabalık da artmaya başladı. Patlamanın duyulmasının ardından kışladaki görevli askerlerin yakınları sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgeye akın etti. Afyonkarahisar Belediyesi ise kışla önünde bekleyen ve görev yapan personele çorba ve ekmek ikramında bulundu. Patlama nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından bir ilköğretim okulu bahçesine asker yakınları ve patlamadan etkilenen vatandaşlar için çadır kuruldu.

Bu arada patlamadan sonra kışlada incelemelerde bulunan ve gece geç saatlerde kışladan ayrılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, sabah saat 07.20'de tekrar kışlaya geldi. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu de sabah saatlerinde yeniden kışlaya geldi. Kışladaki incelemeler sabah saatlerinden itibaren hız kazanırken, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Afyonkarahisar'a gelerek kışlada incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayri Kıvrıkoğlu Ataköy Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

title