Haberler

Kar manzarası çekmek isterken dronu ağaca takıldı

Güncelleme:

SAKARYA'nın Hendek ilçesinde Mustafa Yaşar Yılmazoğlu'nun, kar yağışı görüntüsü çekmek isterken dronu ağaca takıldı.

SAKARYA'nın Hendek ilçesinde Mustafa Yaşar Yılmazoğlu'nun, kar yağışı görüntüsü çekmek isterken dronu ağaca takıldı. Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Başkanı Erdal Aydın, ağaca çıkarak dronu indirdi.

İlçede etkili olan kar yağışı sonrası görüntü çekmek için Selman Dede Mesire Alanı'na giden Mustafa Yaşar Yılmazoğlu, dron ile çekim yapmaya başladı. Dron, sert rüzgarın da etkisiyle ağacın dallarına takıldı. Yılmazoğlu, arama kurtarma ekibinde görev yapan arkadaşlarından yardım istedi. Mesire alanına gelen Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) Başkanı Erdal Aydın, ağacın dalına çıkarak dronu indirdi. Yılmazoğlu arkadaşına teşekkür etti.

Dronu bulunduğu yerden indiren Aydın, "Bizler gönüllü arama kurtarma ekibi olarak tüm taleplere elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda da arkadaşımız Mustafa Yaşar Yılmazoğlu'nun bir talebi oldu ve kendisine yardımcı olabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yaşar Sakarya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title