Haberler

Kaplan'a Vali Ata'dan Ödül

Güncelleme:

GKV Özel Okullarının başarılı öğrencilerine ödül yağıyor.

SBS ve LYS sonuçlarıyla bir kez daha Türkiye'nin ve Gaziantep'in gözde eğitim kurumu olmayı başaran GKV Özel Okullarının başarılı öğrencilerine ödül yağıyor. Gaziantep Valiliğinde düzenlenen ödül töreninde GKV Özel Fen Lisesi birincisi ve LYS' de üç ayrı kategoride il birinciliğini elde eden Anıl Kaplan Gaziantep Valisi Erdal Ata tarafından ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'in de katıldığı törende başarılı öğrenci ilgi odağı olurken hedefinin Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden birisine gitmek olduğunu ifade etti.

Eğitim alanında Gaziantep'in gelişmesi ve kalkınması yönünde önemli çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Gaziantep Valisi Erdal Ata yapılan çalışmaların sonuçlarının uzun vadede görülebileceğini belirterek "LYS' de önemli başarılar elde eden öğrencilerimizi kutluyorum. Gaziantep'in eğitim alanında gelişmesi ve kalkınması yönünde önemli çalışmalar içerisindeyiz. Ancak bugün yapılan çalışmaların bir yıl sonraki sınavlarda sonuç vermesini beklemek hayal olur. Bir Çin atasözünde der ki "Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekin, 10 yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan dikin, yüz yıl sonrasını düşünüyorsanız eğitime yatırım yapın ve insan yetiştirin. Tabi ki bizim 100 yıl sonrasını bekleyecek tahammülümüz yok. Ama çalışmalarımızı eğitimde birkaç yıl içerisinde olumlu sonuç vermesini bekliyoruz. Herkesin bu konuya odaklanması halinde bunu başarmak mümkündür. LYS sonuçlarında Türkiye ve Gaziantep derecelerini elde eden öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'de eğitim alanında kısa, orta ve uzun vadeli planlarla hareket ettiklerini ve önümüzdeki yıllarda bu gün yapılan çalışmaların meyvesini toplayacaklarını belirterek "Gazianteplilerin eğitim kurumlarımızla, öğretmen ve idarecilerimizle ve bizlerle eğitim alanında başlattığımız çalışmaları destekleyeceğine, başarı için ortak çaba sarf edeceğine inanıyorum. Sayın Valimiz Erdal Ata'nın önderliğinde yürüttüğümüz eğitim odaklı kampanyalarımıza katkıların sürmesini bekliyor, LYS sonucunda derece yapan öğrencilerimizi kutluyorum. 2012/2013 yılında daha verimli sonuçlar alınması için Milli Eğitim camiası olarak daha yoğun bir çalışma içerisindeyiz. GKV'li Anıl Kaplan'ı da elde ettiği üç ayrı başarısından dolayı kutluyor, ülkemize ve insanlığa hizmet edebileceği " dedi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata tarafından ödüllendirilen GKV Özel Okulları Fen Lisesi birincisi ve LYS'nın MF1, MF2 ve MF4'te Gaziantep birincisi, MF2'de Türkiye 56.sı olan Anıl Kaplan sonuçlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek "Başarılı olmak gerçekten güzel bir duygu. Sınavların zorluğu kişilere göre değişebilir. Bu anlamda LYS ve YGS için ayrı ayrı düşünmek gerekir. Planlı ve programlı bir şekilde çalışan için başarı mutlak adrestir. Sınavlara hazırlanırken GKV Özel Okullarında ki bütün idareci ve öğretmenlerimiz bizlerle yakından ilgilendi. Çalışmalara bireysel çabalarımızda eklenince ortaya böyle güzel bir sonuç çıktı. Öğrenci arkadaşlarımın kendilerine güvenmelerini, planlı programlı ve inançlı bir şekilde çalışmalarını diliyorum.

Çalışırsanız başarıyorsunuz. Ortaya güzel hedefler koyarak bütün arkadaşlarımın başaracağına inanıyorum. Koç Üniversitesinde Tıp okumak istiyorum. Tercihlerim bu yönde olacak. Başarılarımda büyük destekleri bulunan GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Celal Ersoy başta olmak üzere Genel Müdürümüz Sayın Yrd. Doç. Dr Atanur Vergili'nin şansında öğretmen ve idarecilerimize, aileme sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Başarılarımızdan dolayı bizleri ödüllendiren Gaziantep Valimiz Sayın Erdal Ata teşekkür ediyorum"dedi.

"Sınavın zorluğu kişiden kişiye değişir. LYS ve YGS'yi ayrı ayrı düşünmemiz lazım. Çalışanın rahatlıkla yapabileceği bir sınavdı. Öğretmenlerimiz bizimle çok ilgilendi. Hepsine minnettarım. Fakat öğrencinin bireysel çabasının önemli olduğunu unutmamak gerek. Sosyal hayatınızdan kısmanız, başarmak için bir şeylerden feragat etmeniz gerekiyor. Öğrenciler rahat olsun daha sonradan bunun meyvesini çok iyi bir şekilde alırlar."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Serin Gaziantep Erdal Ata Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title