Haberler

Kapalı Çarşı Ve Turizm Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Ekibi ile birlikte Kapalı çarşı ve Turizm caddesi esnafını ziyaret etti.

Dua ve desteklerini istedi. Üzerinde çalıştıkları projeyle kapalı çarşıyı alışveriş mağazası haline getireceklerinin yapacakları mimari, çevre projesiyle modern şehirciliğe yakışır bir hale getireceklerini söyledi. Kapalı çarşı ve Turizm Caddesinde alışveriş için gelen halk Başkan Yazgı'ya yoğun ilgisi ve teveccüh gösterdiler . Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak , dilek temenni ve dertlerini dinleyen Başkan Yazgı, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminden de söz ederken herkesin bir kez daha düşünmesi gerektiğini söyledi ve Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçileceğine kesin gözüyle baktığını ifade etti.

Ak Parti teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleriyle beraber Kapalı çarşı ve Turizm Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Haluk Şahin Yazgı , Esnaflarla tek tek tokalaşıp hayırlı işler dileyen Başkan Yazgı, "Söz verdiğimiz gibi her zaman sizlerin yanınızdayız, Yine buradayız" diyerek Kapalı çarşının yeniden projelendirilip çevre düzenlemesi ve revize edip daha modern hale dönüşeceğini anımsatan Başkan Yazgı, "Esnafımızın ve halkımızın daha rahat koşullarda alışveriş yapmalarına imkân sağlayacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin rahatı için bizler buradayız sizlerin yanınızdayız." dedi.

Kapalı çarşı ve Turizm Caddesinde dolaştığı sırada alışverişe yapmaya gelen vatandaş ve gurbetçilerin derdini dinleyerek onlarla sohbet etti. Vatandaşlardan ve esnaftan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan'a destek isteyen Başkan Yazgı; "Biz yerelde hizmet etmenin gayretini sürdürürken bir taraftan da Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan a desteklerinizi bekliyoruz; Pazar günü herkesin sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getirmesini istiyorum; Zaten başbakanımıza büyük bir teveccüh var. İlk turda seçileceğine eminiz,10 Ağustos Pazar günkü seçiminde bu sonuç tescillenecek."diyerek halkın ilk defa kendi cumhurbaşkanı seçeceğini sözlerine ilave etti

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, "Başkanım sizlerin burada olmanız, bizleri unutmadığınız anlamına geliyor. Allah Razı olsun sizden; bir gecede yapmış olduğunuz hizmetler tabiri caizse gece operasyonları çok güzel oldu. Elinize sağlık çok teşekkür ederiz yolların açılması çok iyi oldu. Bizler her zaman sizin yanınızdayız; hizmetlerinizi, icatlarınızı çok beğeniyor bu şekilde hız kesmeden değişmeden devam etmenizi temenni ediyoruz. Allah sizlerin yardımcınız olsun. İşlerimiz çok iyi Allaha şükürler olsun. Gurbetçilerimizin de gelmesiyle iyi olan işlerimizde çok iyi oldu. Allah huzurumuzu birliğimizi dirliğimizi bozmasın devletimize zeval vermesin. Temennisinde bulundular. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimi de zaten sonucu belli olan bir seçim inşallah vatana millete hayırlı olur." dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Haluk Şahin Yazgı Haluk Şahin Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title