Haberler

Kanser Savaşçıları, İyi Bak Kendine ile Yenilendi

Güncelleme:

Kanser Savaşçıları Derneği'nin kanserle mücadele eden kadınlar için gerçekleştirdiği İyi Bak Kendine atölyesi bu kez 4 Şubat Dünya Kanser Günü'ne özel düzenlendi.

Kanserle mücadele eden 7 kadın, atölyenin konuğu olarak keyif dolu bir gün geçirdi.

Kanser Savaşçıları Derneği, kanser tanısı alan kadınlara yönelik cilt bakımı, makyaj, peruk bakımı, beslenme, fizik tedavi ve psikolojik destek etkinlikleriyle gerçekleştirdiği İyi Bak Kendine atölyesi kapsamında 8. kez kanser tedavisi süren kadınlarla bir araya geldi.

Amerikan Hastanesi'nde düzenlenen etkinlikte önce cilt bakımı yapılan kanser savaşçıları, ardından mineral makyaj ile güzelliklerine güzellik kattı. Atölyeye katılanlara talepleri doğrultusunda istedikleri özelliklere sahip peruklar hediye edilirken, gönüllü kuaförler ise tanı alanların istedikleri gibi peruklara şekil verdi.

Diyetisyen Deniz Karpuzoğlu eşliğinde beslenme konusunda bilgi alışverişi yaparak öğle yemeği yiyen 7 savaşçı, ardından Uzman Fizyoterapist Mahfiruz Damdelen ile her yerde yapabilecekleri egzersizler üzerine çalıştı.

Uzman Klinik Psikolog Zeren Okçuoğlu Kadıoğlu ile bir araya gelen tanı alanlar, tedavileri boyunca yalnız olmadıklarını görerek birbirlerine destek oldu.

Atölyeye katılan kanser savaşçısı Aycan Kısa, "Bugün atölyedeki tüm etkinlikler çok iyi geldi. Büyük bir değişim yaşadım ve çok mutlu oldum. Özellikle psikolojik destek büyük moral oldu." şeklinde konuştu. Bir diğer tanı alan ise "Hepimize tek tek dokundunuz. Bu kadar sıcak, samimi ortamda böyle özverili çalıştıkları için herkese çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

İyi Bak Kendine atölyesi, Dermalogica Türkiye'nin cilt bakım, Jane Iredale'in makyaj, Cengiz Peruk'un peruk ve Sabit Akkaya'nın saç bakım desteğiyle gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Makyaj Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title