Haberler

Kanala Düşen Adam, Bir Hafta Boyunca Saçlarını Yiyerek Hayatta Kaldı

Güncelleme:

Adana'da içinde su olmayan sulama kanalı kenarında gezen 65 yaşındaki Mahmut Alperoğlu, acıkınca yiyecek bir şey bulamadığı için saçlarını yiyerek hayatta kaldı.

Adana'da DSİ'ye ait içinde su olmayan kanala düşen yaşlı adam, bir hafta sonra fark edilerek Can-Kur ekipleri tarafından kurtarıldı.

KANALDAN TEK BAŞINA ÇIKAMADI

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesi Havutlu Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık bir hafta önce DSİ'ye ait içinde su olmayan sulama kanalı kenarında gezen 65 yaşındaki Mahmut Alperoğlu ayağının kayması sonucu kanala düştü. Yaşlı adam kanalın yüksekliği yaklaşık 6 metre olduğu için tek başına kanaldan çıkamadı. Kanal yerleşim yerinde olmadığı için de yaşlı adamı kimse fark etmedi. Yaşlı adamın düşmeye bağlı olarak burnunda ve yüzünde de yaralar oluştu.


BİR HAFTA BOYUNCA ORADA KALDI

Yaşlı adam bir hafta boyunca kanalda kış günü yaşamak zorunda kaldı. Olaydan bir hafta sonra kanal kenarına gelen bir vatandaş tarafından fark edilince, hemen olay polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.


SAÇLARINI YİYEREK HAYATTA KALDI

Olay yerine gelen polis kanaldaki yaşlı adamın yanına indi ancak onu çıkartamadı. Bu nedenle Can-Kur ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri kanala merdiven ve ip atarak sağlık ekipleriyle birlikte indi. Sağlık ekipleri yaşlı adama boyunduruk takıp daha sonra da sedyeye koyarak Can-Kur ekipleriyle birlikte kanaldan çıkardı. Ambulansa götürülen yaşlı adam bir haftadır kanalda olduğunu, acıkınca yiyecek bir şey bulamadığı için saçlarını yiyerek hayatta kaldığını söyledi.

Yaşlı adam ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Havutlu Yüreğir 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

ref:

yalan bu soğukta hic yiyecek olmadan bir hafta yaşaması mucize değilimkansız bir doktor olarak mümkün olmadıgını söylüyorum

9
0
yanıtYanıtla
YOLCU YOLUNDA GEREK:

BİR İNSAN, BİR HAFTA BOYUNCA HİÇ Mİ TUVALET İHTİYACI DUYMAZ, GECELERİ ÜŞÜMEZ, SU İÇMEDEN DURUR, SIRT ÜSTÜ KIPIRDAMADAN YATAR, AKIL ALMAZ, SAÇMA BİR HABER.

6
0
yanıtYanıtla
IYI OGLU:

arkadas 100 metre ileride ev var onunde kopru var koprunun boyuda alcak gorurseniz cikilmamasi imkansiz bence o sahte rakiyi cekti gozleri gormez oldu dustu yoksa kanal boyu yuruse mutlaka biryer vardir cikilacak yada insane denk gelir

5
0
yanıtYanıtla
turkMobil-IOS:

sacma haber savlarini yediyse kafasinda sac olmazdi 1 ikincisi sacta hayat verecek birsey yok asparagas haber

4
0
yanıtYanıtla
yalan:

Bu haber yalan icip sizmis belli.cocuk cikar ordan

3
1
yanıtYanıtla
behcet:

HIIIIM DEMEKKİ KILDA KERAMET VARMIŞ HERKES SAÇINI SAKALINI UZATSIN BU İŞTE KADINLAR DAHA ŞANSLI DEMEKTİR

3
0
yanıtYanıtla
pakito:

hahahah:)neler oluyor

0
3
yanıtYanıtla
canan:

Sacını nasıl yiyor bir kere midesini bulandırır

3
0
yanıtYanıtla
he:

Nasil bi sacmalik sac yerine toprak yedi deseydi mantikli olurdu herhalde...

2
0
yanıtYanıtla
HİKAYE:

Lan saç yiyerek hayattamı kalınır, saçta ne su var ne protein ne vitamin, üstelik mide bulandırıcı, o kişinin akli melekeleri ile ilgili bir sıkıntı var

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title