Haberler

Kamyoncular şokta: Euro Truck Simulator 2'ye yüzde 282 zam!

Güncelleme:

Euro Truck Simulator 2 için zam geldi. Bugüne dek mütevazi fiyatlarla satılan oyunun an itibariyle Steam'deki fiyatı 149 TL oldu.

Euro Truck Simulator 2, 2012 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. SCS Software tarafından geliştirilen simülasyon oyunu, ülkemiz dahil tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Sistem gereksinimleri de bir hayli mütevazi olan yapım, bugüne dek fiyat gibi konularda da oyuncuları çok fazla üzmedi. Ancak bir süre önce bu durumun tamamen değiştiğini söyleyebiliriz. Zira Euro Truck Simulator 2'ye devasa bir zam geldi.

Euro Truck Simulator 2, yüzde 282 zamlandı

Euro Truck Simulator 2'ye 18 Mayıs itibariyle zam geldi. Bugüne dek mütevazi fiyatlarla satılan oyunun an itibariyle Steam'deki fiyatı 149 TL oldu. Steam ile ilgili paylaştığı verilerle bilinen SteamDB'ye göre yapımın değişiklik öncesi son fiyatı 39 TL idi. Bu da yüzde 282 zam yapıldığı anlamına geliyor.

Akıllı telefonlar için büyük zam kapıda! İşte nedeni

Bunun dışında oyunun Essentials paketi Steam'de yüzde 15 indirimli olarak 372 TL'den satılıyor. Standart pakete gelen bu devasa zamın ardındaki neden ise şimdilik bilinmiyor.

Sistem gereksinimleri

Minimum

İşletim Sistemi : Windows 7

İşlemci: Çift çekirdekli 2.4 GHz hızlarında çalışan bir CPU

RAM: 4 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)

Depolama: 12 GB boş alan

Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10/11 64-bit

İşlemci: Dört çekirdekli 3.0 GHz hızlarında çalışan bir CPU

RAM: 6 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX 760-class (2 GB)

Depolama: 12 GB boş alan

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Euro Truck Simulator 2 için gelen bu büyük zammın ardındaki neden ne? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Euro Truck Simulator İşletim Sistemi Steam Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title