Haberler

Kameramana tokat atan Muharrem Sarıkaya'dan ilk açıklama

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yaptığı sırada ses sorunları ile ilgilenen İHA kameramanına tokat atan gazeteci Muharrem Sarıkaya'ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Olayın ardından açıklamada bulunan Sarıkaya, tekrarlanan teknik aksaklıklardan dolayı kontrolünü kaybettiğini ve yaşananlar nedeniyle kameramanla birlikte olaya tanıklık eden Fatma Şahin'den özür dilediğini söyledi.

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle kente giderek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile röportaj yapan gazeteci Muharrem Sarıkaya, o sırada sesle ilgili problemleri gidermeyi çalıştığı tahmin edilen İHA kameramanına tokat attı. Görüntüler sosyal medyada bir anda gündem olurken, Sarıkaya'ya tepkiler çığ gibi büyüdü.

"TEKNİK AKSAKLIK NEDENİYLE KONTROLÜMÜ KAYBETTİM"

Tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Muharrem Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum.

"KENDİLERİ İLE AYRI AYRI KONUŞTUM"

Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir'den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın'dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim.

"MAZERETSİZ ÖZÜR DİLİYORUM"

Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum…"

Kameramana tokat atan Muharrem Sarıkaya'dan ilk açıklama

Kameramana tokat atan Muharrem Sarıkaya'dan ilk açıklama

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Muharrem Sarıkaya Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (10)

Alper Kanka:

Yazıklar olsun demekten başka denecek bişe yok.

155
6
yanıtYanıtla
İrfan Oğuz Bursa:

ne kadar terbiyesiz küstah bir insan.muhabire yaptığını geçtim karşısında hem belediye başkanı hemde bir kadın var.konuşurken yüzüne bile bakmıyor kadının, sonra başkanım.

136
7
yanıtYanıtla
WHİTE OTO SERVİS:

Belediye başkanı Karşısında yaptığı hareket saygısızlıktır bizde derler o tokat mekan sahibi Fatma şahinedir terbiyesizlik yaptı kınıyorum yanındaki personeli aşalamakla egonu tatmin edemezsin

120
6
yanıtYanıtla
Barış Yeşilyurt:

Fatma Şahin in tepkisiz kalması ve fıstık fındık tan devam etmesi bence utanç verici olmuş. Bu hata ancak bu adamın kurumundan kovulması ve Fatma Şahin inde istifa etmesi lazim

46
6
yanıtYanıtla
Ahmet Kelleci:

BİR BASIN MENSUBUNA HİÇ YAKIŞMADI YAZIKLAR OLSUN YAYINA DEVAM EDENLERİNDE MAZERETİ OLAMAZ

2
0
yanıtYanıtla
mhmt mhmt:

Sen ne terbiyesiz bir adamsın.insan çocuğuna boyle vuramaz.orada emekçi çalışan bir insana ne hata yaparsa yapsın bu sekilde davranilmaz.kimse senin malın degil terbiyesiz adam.ve o bayan tavrını o an koymalıydı.napiyorsun demeliydi.utanc duydum bu goruntulerden

1
0
yanıtYanıtla
Mahfuz Demirtaş:

Bu adam zaten terbiyesiz bilmeyen mi var?

0
0
yanıtYanıtla
Alper Kanka:

Haber Türk yerinde olsam bu gazeteciyi işine son veririm.

0
0
yanıtYanıtla
Emrah Akar:

Rezalet,derhal işine son verilmeli,tokat attığı adamın belki çocukları izliyor, babaları tokat yiyor,ne acı bir durum,terbiyesizlik

0
0
yanıtYanıtla
Veysel :

Özür yetmez,o şahıstan helallik alması gerek.Yüzündeki ifae kin nefret dolu.Bana yapsa orda ayağımın altına alır paspası çiğner gibi çiğnerim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title