Haberler

Kahta'da TARSİM toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde devlet destekli tarım sigortası (TARSİM) ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde devlet destekli tarım sigortası (TARSİM) ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kahta Ziraat Odası çok amaçlı eğitim salonunda gerçekleştirilen tarım sigortası ile ilgili toplantıda, tarım sigortasındaki 2020 yılı yenilikleri ve işleyişi hakkında Kahta'da ki üreticilere bilgi verildi.

Toplantıya Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Adil Alan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mustafa Terzi, Kahta Tarım ve Orman İlçe Müdürü Fahri Can ve personelleri, Kahta Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatin Rüştü Zorlu Turanlı, TARSİM Şanlıurfa Bölge Müdürü Serdal Doğan, Kahta Badem Birliği Başkanı Sena Yıldırım ve çiftçiler katıldı.

Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı yaptığı açılış konuşmasında, tarım sigortalarıyla ilgili gerekli bilginin alınarak poliçelerin buna göre yapılmasını gerektiğini dile getirdi.

Adıyaman Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan ise konuşmasında, katılımcılara Adıyaman genelinde TARSİM yapan çiftçi sayısı toplam tutar ve çiftçiye ödenen TARSİM sigorta tazminatları hakkında bilgi verdi.

Daha sonra TARSİM Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü Kıdemli Uzman Muharrem Ünal konuyla ilgili bilgi verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tarım Sigortaları Havuzu Adıyaman Kahta Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title