Haberler

Kahta'da Emzirme Haftası Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kahta Devlet Hastanesi, 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle hastane girişinde stant açtı.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kahta Devlet Hastanesi, 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle hastane girişinde stant açtı.

Eğitim birimi tarafından açılan stantta ebeler tarafından annelere ve anne adaylarına doğru emzirme teknikleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Etkinlikte, annelere anne sütü ile emzirme kılavuzu dağıtılırken, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Özlem Halvacı tarafından da boyama kitabı ve balon hediye edildi. Anne sütünün bebek için en sağlıklı besin olduğunu ifade eden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdurrahman Kaya, "Anne sütü özel bir besin olup, anne sütü alan bebeklerin enfeksiyon açısından diğer bebeklere göre daha sağlıklı olduğu, alerjik hastalıklardan daha fazla korunduğu ve ileride ateroskleroz kanser ve multiplskleroz gibi hastalıklardan daha fazla korunduğu ortaya çıkarmıştır. O yüzden ilk 6 ay sadece anne sütü diyoruz" dedi. Etkinlikte anne adaylarına ve annelere bilgilendirmelerde bulunan Ebe Pınar Görgeç ise, "Annelere ve anne adaylarına anne sütünün faydalarını, emzirmenin faydalarını, doğru emzirme yöntemlerinin neler olduğu gibi konularda bilgiler vererek annelere ve anne adaylarına anne sütü ve emzirme kılavuzu dağıtıyoruz. Ayrıca annemizin sorduğu sorular varsa bunlara eğitim olarak yanıt veriyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahta Devlet Hastanesi Adıyaman Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman hangi platoda, ilçede çekiliyor? Kuruluş Osman dizi çekimleri nerede? Atalanta Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Atalanta B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LEV hangi takım, açılımı ne? UEFA Kupası Finali Leverkusen hangi ülkenin takımı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title