Haberler

Kahramanmaraş Ulaşımına 11 Yeni Otobüs

Güncelleme:

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ulaşım sorunlarını gidermek için yeni alınan 11 otobüsün tanıtımını yaptı.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ulaşım sorunlarını gidermek için yeni alınan 11 otobüsün tanıtımını yaptı.

Kahramanmaraş Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımda kullanılmaz üzere 11 yeni otobüs aldı. Yeni alınan otobüslerin tanıtımı için düzenlenen toplantıya katılan AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kentle birlikte sorunların da büyüdüğünü ifade etti.

Ulaşım probleminin kentin gelişimiyle paralel olarak büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Poyraz, "Biz bu sorunu çözmek adına ciddi adımlar atıyoruz. 3 milyon 266 bin liraya mal olan ve bugün hizmete sunduğumuz 11 otobüsle birlikte toplu taşımada kullandığımız araç sayısı 34'e yükseldi. Güvenlik kameralı otobüsler, son sistem teknolojik donanıma sahip ve engelli kardeşlerimizin de istifade edebileceği şekilde dizayn edilmiştir. Akıllı durak uygulaması ile de vatandaşlarımız beklediği otobüsün ne zaman geleceğini bilecek" dedi. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title