Haberler

KAHRAMAMNMARAŞ - Kırsal mahallelerde yaşayan öğrenciler ilk kez beyaz perdeyle tanıştı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, kırsal mahallelerde yaşayan öğrenciler, beyaz perdeyle "Kesişme, İyi ki Varsın Eren" filmiyle yaşadı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, kırsal mahallelerde yaşayan öğrenciler, beyaz perdeyle "Kesişme, İyi ki Varsın Eren" filmiyle yaşadı.

Türkoğlu Belediyesinin "Öğrencilerimizi sinema ile buluşturuyoruz" projesi kapsamında, kırsal mahallelerde yaşayan 600 öğrenci, evlerinden alınarak ilçe merkezine getirildi.

Öğrenciler, burada belediye hizmet binası önünde düzenlenen uğurlama töreninin ardından "Kesişme, İyi ki Varsın Eren" filmini izlemek üzere otobüslerle Kahramanmaraş kent merkezindeki sinema salonlarına götörüldü.

Belediye Başkanı Osman Okumuş, gazetecilere, filmin kahramanı Eren'in gençlere örnek olacağı düşüncesiyle böyle bir proje hazırladıklarını söyledi.

Türk insanının vatan ve bayrak hassasiyeti bulunan bir millet olduğuna işaret eden Okumuş, "Öğrenciler, şehit Eren ve Astsubay Ferhat Gedik'in kahramanca nasıl mücadele ettiğini ve nasıl şehit olduklarını bu filmde görecekler. İlçemizdeki liselerde eğitim gören yaklaşık 600 öğrencimizi bu filmi izlemeye götürüyoruz." diye konuştu.

Okumuş, projeyle birçok öğrencinin sinemayla ilk defa tanışacağını aynı zamanda da filmin kahramanlarını kendilerine rol model alacağını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Türkoğlu Hisarcık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
title