Haberler

Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Yam ve Başbakan Loong ile Görüştü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: İsmail Kahraman'ın Singapur Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile görüşmelerinden görüntüler -Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Yam ve Başbakan Loong ile görüştü TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam ve Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong ile görüştü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İsmail Kahraman'ın Singapur Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile görüşmelerinden görüntüler -Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Yam ve Başbakan Loong ile görüştü

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam ve Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong ile görüştü.

Kahraman, Singapur'daki resmi ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Yam tarafından kabul edildi. Görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

İsmail Kahraman daha sonra Singapur Başbakanı Loong ile bir araya geldi. Buradaki görüşme de görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak sürdü. Kahraman, görüşmelerden önce Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık şeref defterlerini imzaladı.

TBMM Başkanı Kahraman, Türkiye'nin Singapur Büyükelçiliği Kançılaryasında, Singapur'da yaşayan Türk toplumu temsilcileri ile de bir araya geldi.

Singapur'daki temaslarını tamamlayan Kahraman ve beraberindeki parlamento heyeti, Singapur Changi Havalimanı'ndan, Karaçi üzerinden yurda dönmek üzere özel uçakla hareket etti. Kahraman'ı, Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Taner Seben ve diğer yetkililer uğurladı.

Kaynak: AA / Güncel

Tony Tan Keng Yam Lee Hsien Loong İsmail Kahraman Singapur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title