Haberler

Kağıthane Meydanı'nın ikinci etap açılışı yapıldı

Güncelleme:

Kağıthane Belediyesi, ilk etabı 18 Aralık 2020'de hizmete giren yeni Kağıthane Meydanı'nın ikinci etap çalışmalarını da tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi.

Kağıthane Belediyesi, ilk etabı 18 Aralık 2020'de hizmete giren yeni Kağıthane Meydanı'nın ikinci etap çalışmalarını da tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi.Açılışta meydana yönelik bilgi veren Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, alanda vatandaşlar için ücretsiz wifi ile banklarda telefonlarını şarj edebilecek ünitelerin de olduğunu söyledi.

Kağıthane Meydanı'nın ikinci etap açılışı dün yapıldı. Proje kapsamında ilçe merkezindeki 20 bin metrekarelik alanın 12 bin metrekaresi botanik bahçe ve meydan, 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan ve 2 bin 500 metrekaresi de yürüyüş yolları olarak hizmete sunuldu.

Altyapı çalışmaları kapsamında 2 bin 300 metrelik yağmur suyu kanalı yapıldı. Gerçekleştirilen açılışta İstanbul AK Parti Milletvekillerinden İffet Polat ve Hasan Turan da yer aldı.

Meydanda vatandaşlar için birçok düzenleme ve yeniliklerin olduğunu belirten Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Önceden bu meydan araçların gelişigüzel park edildiği, kışın çamuru, yazın ise tozu eksik olmayan, gündüzleri izbe, geceleri de karanlık bir yerdi. Vatandaşımıza verdiğimiz sözle burayı yenileyerek tamamen değiştirdik. Meydan bambaşka görünüme büründü" dedi.

TEKNOLOJİK MEYDAN

Meydanın açılışında mutlu hissettiğini belirten Başkan Öztekin, 'Meydan İstanbul'un nadirlerinden oldu. Burada bir sürü güzel ağacımız var. Akağaç, palmiye, çınar, zeytin ağaçları'Her birinin üstünde de isimleri yazıyor. Buraya gelen çocuklar ağaçların isimlerini öğrenebilecek' diye konuştu.

Yapılan ücretsiz wifi ve banklardaki şarj ünitesi yenilikleriyle alanın teknolojik meydan olduğunu vurgulayan Başkan Öztekin son olarak şunları söyledi:

'Özel aydınlatmalarımız var. Meydan, 24 saat herkese açıktır. Güvenlik kameralarımız da olduğu için çocuklar, gençler ve yaşlılar rahatlıkla buraya gelebilir. Ayrıca çocukların sıcak yaz aylarında durup izleyip ferah hissedebileceği süs havuzumuz da var. Yine sokak hayvanlarımız için mama su bırakabilecekleri özel alanlar yaptık ve kültür etkinliklerinin de olduğu bir meydan oluşmuş oldu.'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Öztekin Kağıthane İstanbul Aralık Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title