Haberler

Gaziantep'te panik! Kafesini parçalayarak kaçan aslan önüne gelene saldırdı: 3 yaralı

Güncelleme:

Gazinantep'teki hayvanat bahçesinde kafesini parçalayarak kaçan aslan, bakıcısı dahil 3 kişiyi yaraladı. Yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırılırken, kaçan aslan etkisiz hale getirildi.

GTürkiye'nin en büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde bir aslan kafesinden kaçtı. Bilinmeyen bir nedenle kafesini parçalayarak kaçan aslan, bakıcısı Cebrail K. dahil 3 kişiyi yaraladı. Aslanın kafesinden çıkması üzerine ziyaretçiler tahliye edildi.

ASLAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Giriş ve çıkışlara kapatılan hayvanat bahçesine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kaçan aslan nedeniyle Hayvanat Bahçesi içerisinde panik yaşanırken, kıstırılan aslanın etkisiz hale getirildi.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yaralıların Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayın kontrol altına alınmasının ardından hayvanat bahçesine yeniden ziyaretçi alınmaya başladı.

Gaziantep'te panik! Kafesini parçalayarak kaçan aslan önüne gelene saldırdı: 3 yaralı

BİR ANLIK DİKKATSİZLİK SONUCU KAÇMIŞ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, hayvanat bahçesinde besleme yapıldığı sırada aslanlardan birinin bir anlık dikkatsizlik sonucu bakıcısını yaraladığı belirtildi. Açıklamada, "Durum kontrol altına alınmış olup bakıcı personelimizin sağlık durumu iyidir. Personelimiz kontrol amaçlı müşahede altına alınmıştır. Hayvanat bahçemiz olağan seyrinde hizmetine devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.

"BİR ADAMIN YÜZÜ KANLAR İÇİNDEYDİ"

Hayvanat bahçesinde gezdikleri sırada aslanın kaçtığını gördüğünü aktaran Mustafa Söylemez adlı vatandaş, "Bir adam koşa koşa geldi önümüze. Yüzü parçalanmıştı. Yüzü kanlar içindeydi. Bize 'Aslan var, kaçın' dedi. Çocuklarla birlikte kaçtık. O sırada çıkmaz bir tarafa geldik. Bir kapı vardı. O kapıyı kırıp bir odanın içine girdik, kapıyı kapattık. 15 dakika boyunca orada bekledik. Orada bulunan bir kişinin bahçede çalışan tanıdığını aradık. O da aslanın etkisiz hale getirildiğini söyledi. Onu duyunca dışarıya çıktık. Görevliler bize 'Bu binde bir olacak bir şey, ağaçtan çıkmış' falan dediler. Biz korkuyla dışarıya çıkarken yeni misafir alıyorlardı. Ben kapıya geldiğimde taşkınlık çıkarınca içeriye alımı durdurdular" sözlerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayvanat Bahçesi Gaziantep Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (16)

aysin sahin:

Gezmistim, hayvanlar çok kötü koşullarda bakılıyordu. Muhtemelen ondan kaçmıştır. Çok üzülmüştüm gezerken hayvanların hallerine. Bir daha da gitmedim gitmem.

106
16
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Kendi ihmallerinden kactı bu yüzden hayvana zarar vermesinler de

84
4
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Etkisiz hale getirildi ne demek öldürüldü mü

yanıt9
yanıt3
Zeynep Nursen:

Öldürmüşler yakalamanın başka yolu yok muydu bayıltılabilir di mesela sonra başka ülkeye gönderilir di madem beceremiyorsunuz bu işi

yanıt42
yanıt16
Ali Ozdemir:

Zaten bizim ülkede olmasa sasardim aslan ne yapsın malzemeden çalmışlardir..

69
6
yanıtYanıtla
Atakan Başaran:

Bugün resmi tatil oda dışarı cikmis

66
7
yanıtYanıtla
hızır ilyas kandemir :

Ne kadar çok sevindiğimi anlatamam ... Kralın yeri kafes değildir şatodur eee onun şatosuda serengetidir.

55
11
yanıtYanıtla
mustafa sulak:

Çakıyla mı etkisiz hale getirmişler

49
4
yanıtYanıtla
ORÇUN ŞAHİN:

Allah allah boyu 10 metre...

43
1
yanıtYanıtla
Zafer Ören:

hayvanat bahçesi değil bir defa suç işlemeyen ama sırf insanlar görecek onlarla fotoğraf çekecek diye özgür yaşam alanlarından koparılıp demir kafeslere atılan masum hayvanlar hapishanesi adı

35
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title