Haberler

KAEÜ'ye sivil toplum kuruluşlarından bina desteği

Güncelleme:

Kırşehir'deki sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine (KAEÜ) bina desteği sağlayacak.

Kırşehir'deki sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine (KAEÜ) bina desteği sağlayacak.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (KESOB) yapılan yazılı açıklamaya göre, birliğin yanı sıra, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kırşehir Ticaret Borsası, Ziraat Odası Başkanlığı, MÜSİAD ve kentte bulunan bazı sivil toplum kuruluşları istişare toplantısı yaptı.

Ticaret ve Sanayi Odası meclis salondaki toplantıda, kuruluşların katılımı ile oluşturulacak dernek, KAEÜ'nün ihtiyacı olan Sağlık Bilimleri Fakültesi binasının yapımı için maddi destek verecek.

Çalışmayı değerlendiren KESOB Başkanı Öztürk, tamamen şeffaf yönetilecek dernek ile üniversitenin kalkınması için hizmetler yapılacağını aktardı.

Kırşehir'deki öğrenci sayısının artırılması için de derneğin faaliyetler yürüteceğini vurgulayan Öztürk, "Üniversitemiz ile yaptığımız görüşmelerde ilk olarak Sağlık Bilimleri Fakültesine ihtiyaç duyulduğunu belirledik. Şehrimizin sivil toplum kuruluşlarıyla taşın altına elimizi koyarak, farklı şehirlerde benzerine rastladığımız bu sistemle hem üniversitemize hem şehrimize katkı sağlayacağız. Kurulacak olan dernek bünyesinde toplanan maddi birikim ile Sağlık Bilimleri Fakültesi binası yapılacak, sonra bu bina üniversiteye devredilecek. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahi Evran Kırşehir Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title