Haberler

Kadınlardan Başkan Uzun'a Tam Destek

Güncelleme:

AK Parti Kadın Kolları İstişare toplantısı katılan ve Gürpınar Kültür Merkezi'ndeki kadınlar matinesini ziyaret eden Başkan Uzun, kadınlardan tam destek aldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yoğun temposunu sürdürüyor. AK Parti İlçe SKM'deki toplantıda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kadınlara büyük önem verdiğini, partisinin başarısının arkasında kadınların olduğunu ifade etti. Kadınlara temsil noktasında en çok kontenjan tanıyan partinin de AK Parti olduğunu dile getiren Başkan Uzun, bu kontenjanların TBMM'de İBB Meclisi ve Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi adaylıklarında da böyle olduğunu söyledi. Beylikdüzü'nde her mahallenin kendi bölgesinde en büyük başarıyı elde etmek için çalışacağını belirten Başkan Uzun, kadın kollarına bu konuda büyük görev ve özveri düştüğünü ifade etti.

"Başkan Uzun Beylikdüzü için bir şans"

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Beylikdüzü Koordinatörü Saliha Karatay, AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Coşkun ve kadın kolları üyeleri, Başkan Uzun'un yeniden aday gösterilmesinden dolayı çok memnun olduklarını, yaptıkları ziyaretlerde de vatandaşların Başkan Uzun'un yeniden aday gösterilmesinin Beylikdüzü için önemli bir şans olarak değerlendirildiğini ifade etti.

Matineyi de Ziyaret Etti

Gürpınar Kültür Merkezi'ndeki kadınlar matinesini izleyen Başkan Uzun, yaptığı konuşmada, Gürpınar'da da sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ilginin olmasının sevindirici olduğunu, bu etkinliklere daha fazla katılım beklediğini ifade etti. 30 Mart'taki seçimlerde destek isteyen Başkan Uzun'a bayan misafirler alkışlarla karşılık verdi. Başkan Uzun, programın sanatçısı Seyhan Güler'e de çiçek verdi. Matineye katılan kadınlar da farklı ve eğlenceli etkinlikler nedeniyle Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun Gürpınar Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title