Haberler

Kadınlar Günü Etkinlikleri

Güncelleme:

Beylikdüzü kadınlar günü etkinliklerinde hep beraber halaya!

Beylikdüzü'nde Kadınlar Günü kutlamaları bir günle sınırlı kalmadı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonlar hafta sonu da devam etti. Kadınlar için hazırlanan eğlencede kadın ve erkekler birlikte halay çektiler.

Kadınlar Günü kutlamaları sadece bir güne sığdırılmayan Beylikdüzü'nde, kutlamalara hafta sonu da devam edildi. Beylikdüzü Belediyesi tarafından World Point'te hazırlanan programda, kadınlar eğlencenin tadına vardılar. Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Kadınlar Günü Sergisi de büyük ilgi gördü. Kadınlar Günü eğlencesine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eşi Yasemin Uzun ile Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da eşi Güneş Demirkol ile birlikte katıldı. Aynur Güneş'in konser verdiği kadınlar günü eğlencesine AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca da katıldı.

Kadınlara sürpriz hediyeler!

Düzenlenen Kadınlar Günü programında Aynur Güneş, seslendirdiği türkülerle herkesi halaya topladı ve kadınlarla birlikte erkekler de halay çekerek hep beraber eğlendiler. Programda kadınlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Tüm kadınlara cüzdan hediye edilirken, cüzdanlarla birlikte dağıtılan numaralara göre çekilişler yapıldı ve farklı hediyeler de takdim edildi.

Başkan Uzun: Her günümüz böyle mutlu geçsin

Belediye Başkanı Uzun programda yaptığı konuşmasında, kadın ve erkek eşitliğine dikkat çekti. Kadın olmadan bir erkeğin asla başarılı olamayacağını dile getiren Başkan Uzun "Kadınlarımız bizim gurur kaynağımızdır. Cennet, annelerimizin ayakları altındadır. Maalesef bazı şiddet olaylarını duyuyoruz. Kadına karşı şiddeti toplumumuz tamamen silmelidir; bu olaylar hiç yaşanmamalı. Bugün hep birlikte eğlenme günü. Bundan sonraki günlerimiz de bugün olduğu gibi, mutluluk içerisinde geçsin" dedi.

Etkinliğe ayrıca, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri Gülhan İbracık, Ebru Habip ve Kader Göllü, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın sunuculuğunu da Maceracı Murat yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Mesut Demirkol Aynur Güneş Ramis Uzun Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title